PREMIUM

De zomerhoroscoop van de Leeuw: “In de zomerzon ben jij een liefdesmagneet”

Zodiac sign - Leo and its planet ruler Sun. Thin linear vector design. Beeld Shutterstock
Zodiac sign - Leo and its planet ruler Sun. Thin linear vector design.Beeld Shutterstock

Dit is de zomerhoroscoop van Leeuw. Wat staat jou deze zomer te wachten?

Viola RobbemondtShutterstock

Relaties & liefde

Ook als je liefdesleven een ravage is, gloort er hoop aan de horizon. De zomerzon maakt namelijk een liefdes­magneet van de Leeuw. Zelfs als je partner zich soms gedraagt als een hork in plaats van een held, kun je daar nu vaker om lachen. Is overgave niet zo ­gemakkelijk, ga dan in de leer bij een creatieve Waterman bij wie de hartstocht zeker zal oplaaien. Focus in je gezin en met vrienden op communicatie en zeg wat je op je hart hebt, maar wel een beetje doseren als het veel is. Blijkt iets na allerlei inspanningen toch niet te werken, neem dan een pauze en laat de tijd zijn werk doen.

Seks & intimiteit

Dit najaar kan het verlangen om met iemand te versmelten zo groot worden dat je er als een verslaafde naartoe rent. Gevaar voor indutten is uitgesloten. Ben je op zoek naar een geliefde, dan kom je iemand tegen met wie je een haast bovennatuurlijke band voelt. Alsof jullie elkaar uit een vorig leven kennen. Gezonde grenzen stellen is wel een dingetje in een relatie, want ­álles samen doen zorgt voor irritatie. Je denkt misschien dat jullie elkaar 100% kennen, maar verrassingen zijn nu eerder regel dan uitzondering.

Reizen & vrije tijd

Een bucketlist is er om af te strepen. Wil je al je hele leven een paar maanden vrij om eiland te hoppen in de Pacific en ondertussen een boek te schrijven? Dit is het moment om grootse initiatieven te ontplooien. Je beste reismaatje is een Ram die je aanzet tot actie en je groots en meeslepend laat denken en doen, of een Weegschaal die voors en tegens met je doorneemt.

Werk & geld

De sterren helpen halverwege ­augustus bij het losmaken van knellende ­banden. Focus op iets waarvoor je graag bij het eerste merelgezang uit bed komt. Je werkt waarschijnlijk al minder plaatsgebonden, dat schept ruimte. Dus hup, stap in de camper, rijd naar je favoriete hotspot en werk met de laptop op schoot. Een werklustige Maagd of Steenbok kan daarbij assisteren. Slim investeren kan in alles wat met tech te maken heeft.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Wanneer geef je je over aan verandering en waar moeten die stiletto’s of slippers ferm in het zand worden gezet? Het verschil leren kennen, dat is de uitdaging. Oudere familieleden kunnen hierbij helpen. Want als je beseft wie je ooit was, weet je beter wie je bent en wie je kunt worden. Vraag dus ouders, ooms en tantes naar herinneringen aan je jeugd en leer knopen uit het verleden ontwarren tijdens regressietherapie. Zie het als een spirituele vliegreis waarna je de automatische piloot uit kunt zetten en zelfstandig leert vliegen.

Gezondheid & psyche

Voor een gevoel van verbinding kun je een etentje met vrienden organiseren in je favoriete restaurant, of boek een midweek wellness met de kinderen. Wat je geeft krijg je meestal ook terug, dus toon belangstelling voor anderen en geef knuffels aan geliefden die dat op prijs stellen. Zo’n omhelzing is goed voor je oxytocine-niveau.

Wordt het een carrièremove, een geheime affaire of een exotische vakantiebestemming? Alles is mogelijk deze zomer! En de energie die je nu opdoet, werkt door tot ver in 2023.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden