PREMIUM

De zomerhoroscoop van de Maagd: “Jij pakt deze zomer een plek in de schijnwerper”

Zodiac sign - Virgo and its planet ruler Mercury. Thin linear vector design. Beeld Shutterstock
Zodiac sign - Virgo and its planet ruler Mercury. Thin linear vector design.Beeld Shutterstock

Dit is de zomerhoroscoop van Maagd. Wat staat jou deze zomer te wachten?

Viola RobbemondtShutterstock

Relaties & liefde

Solo of samen, de sterren doen er alles aan om jou te voorzien van de creatieve, sappige energie die romantiek kan ­opleveren. Een (nieuwe) partner aantrekken of behouden, betekent dat je je aangeboren perfectionisme en zelf­twijfel moet laten varen. Denk niet te veel terug aan oude missers en hoe je die beter of anders had kunnen aanpakken. Wat gebeurd is, is gebeurd. Schud het van je af en ga vol goede moed verder. Kom je onderweg trauma’s tegen, dan heb je genoeg levenservaring om die op te ruimen.

Seks & intimiteit

Elke relatie kent groeimomenten waardoor die inniger en intiemer wordt. Als die nu plaatsvinden, komt dat doordat je je ontvankelijk opstelt. Je duwt en trekt niet (meer), maar staat toe en komt in actie als je grenzen moet stellen. Dat warme gevoel van vertrouwen in jezelf maakt je schitterend en sexy.

Reizen & vrije tijd

Creatieve vakanties zijn helemaal jouw kopje thee, denk aan een schildercursus in Portugal, op yogaretraite in Andalusië, tai chi op de Wadden of zingen in Frankrijk. Kies als gezelschap die sprankelende Waterman, een herkenbare mede-Maagd of interessante Weegschaal. Je agenda hiervoor een maand vrijmaken is misschien spannend, maar je leert tijdens zo’n reis zo veel over jezelf dat je er een jaar op kunt teren.

Werk & geld

Veel Maagden pakken deze zomer een plek in de schijnwerper, echt of spreekwoordelijk, ook als ze op de achtergrond werken. Jouw unieke gaven worden gewaardeerd en je kunt projecten waar je een passie voor voelt beter overbrengen. Het tekent je carrière dat je steeds beter kunt aangeven wat je voor elkaar wilt krijgen. Er schuilt een visionair in jou, vaak ben je iedereen een stap voor. Dit kan leiden tot misverstanden. Sluit je aan bij mensen die je wél begrijpen, dan heb je minder last van twijfel aan jezelf en het is ook nog eens goed voor je portemonnee.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Niet met de kudde meelopen, maar steeds kijken wat werkt voor jou, dat is typisch iets voor de Maagd. Je doet dit niet alleen op de werkvloer, maar ook privé. Het bestuderen van menselijk gedrag is een hobby die je ook voor eigen groei kunt inzetten. Als een studie psychologie of neurowetenschappen je aantrekt, begin daar dan gewoon aan.

Gezondheid & psyche

Je gedachten vrijhouden van rommel is je grootste uitdaging. Richting het najaar krijg je hulp om niet alleen de details te zien, maar ook het grote plaatje. Dat ruimere perspectief geeft rust, je slaapt beter en gaat weer sprankelen. Zo ontstaat er ruimte om iets voor je ­gezondheid te doen wat je al langer ­wilde proberen.

Wordt het een carrièremove, een geheime affaire of een exotische vakantiebestemming? Alles is mogelijk deze zomer! En de energie die je nu opdoet, werkt door tot ver in 2023.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden