PREMIUM

De zomerhoroscoop van de Schorpioen: “Frisse lucht en zonneschijn zijn brandstof voor je”

Zodiac sign - Scorpio and its planet ruler Pluto. Thin linear vector design. Beeld Shutterstock
Zodiac sign - Scorpio and its planet ruler Pluto. Thin linear vector design.Beeld Shutterstock

Dit is de zomerhoroscoop van Schorpioen. Wat staat jou deze zomer te wachten?

Viola RobbemondtShutterstock

Relaties & liefde

Eindelijk komt jouw avontuurlijke en romantische kant aan bod. Je wordt speelser, minder serieus en spraakzaam en vindt zielsverwanten. Relaties die al te lang doorsudderen, gaan in de recycling. Een reflectieve spiegel vergezelt je dit jaar constant. Niet om te checken hoe die bikini staat, maar voor een kijkje in je ziel. Het is nu gemakkelijker om gevoelens te uiten en begrip op te brengen voor de gevoelens van anderen zonder dat gesprekken te zwaar worden. Dit maakt relaties lichter en luchtiger.

Seks & intimiteit

Intimiteit kan deze zomer groeien als plagerige hints en cynische opmerkingen achterwege worden gelaten. Ga liever voor de directe communicatie en vraag gewoon om wat goed voor je is. Dit doet ook wonderen voor eventueel geworstel tussen de lakens. Pas als je eerlijk bent over je eigen wensen, kun je die van de ander respecteren en misschien ook in vervulling laten gaan.

Reizen & vrije tijd

Veel buitenland-drang heb je niet, de kans is groot dat je net bent ­verhuisd of je geld anders moet besteden. Huiselijkheid past nu bij jou en Nederland is de afgelopen jaren een uitstekend vakantieland gebleken. Geniet van zaligs aan zee in Zeeland of wandel de pelgrimsroute Walk of Wisdom in Gelderland. Toch buitenlandse zon tanken? Dan is Frankrijk op de fiets een goed idee. Het gezelschap van een ondernemende Ram of een wijze Maagd inspireert.

Werk & geld

Hoewel het best eng is om in the picture te staan, geniet je er stiekem ook van. Je kunt nu een trendsetter of influencer zijn op jouw vakgebied, met Etsy en YouTube als podia. Het geld stroomt binnen deze zomer, maar kan ook gemakkelijk weer wegvloeien. Later vraag je je af: waaraan heb ik het eigenlijk besteed? Denk dus na voor je iets koopt, en check bij het doneren aan goede doelen waarvoor je gift wordt gebruikt.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Je voelt een ommekeer in jezelf, van wild naar mild. Het verschil dat je wil maken in de wereld kan zich uiten in hobby’s die uit de hand lopen, zoals een volkstuintje van waaruit je een eigen biowinkel begint. Ook wellness is een thema, misschien ga je aan de gang als personal trainer of begin je een eigen fitnessstudio of sauna. Huur je daarvoor anderen in, dan levert dat een les op in het loslaten van controle. Schenk je anderen vertrouwen, dan kun je succesvoller worden dan ooit tevoren.

Gezondheid & psyche

Frisse lucht en zonneschijn zijn brandstof voor de Schorpioen. Een mooie stok achter de deur kan langskomen in de vorm van een (zielig) hondje dat toe is aan liefdevolle verzorging en heel veel fijne wandelingen in het bos. Zorgen voor jezelf triggert je om ook voor anderen te zorgen. Patat is geen groente, je maakt serieus werk van bio-food en schrapt de meeste verslavende voedingsmiddelen van het menu. Behalve chocolade.

Wordt het een carrièremove, een geheime affaire of een exotische vakantiebestemming? Alles is mogelijk deze zomer! En de energie die je nu opdoet, werkt door tot ver in 2023.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden