PREMIUM

De zomerhoroscoop van de Stier: “De kans op zonneschijn is groot als je jezelf opnieuw uitvindt”

Zodiac sign - Taurus and its planet ruler Venus. Thin linear vector design. Beeld Shutterstock
Zodiac sign - Taurus and its planet ruler Venus. Thin linear vector design.Beeld Shutterstock

Dit is de zomerhoroscoop van Stier. Wat staat jou deze zomer te wachten?

Viola RobbemondtShutterstock

Relaties & liefde

De schijnwerpers zijn deze zomer gericht op liefdesrelaties, zowel die met jezelf als met anderen. Je merkt dat je klaar bent met het eindeloos herhalen van minder leuke patronen die de afgelopen jaren (samen) bewust of onbewust zijn gecreëerd. Jaloezie en controledrang zijn een duo dat veel energie kost. Wees dus niet bang om de kussens de komende maanden rigoureus op te schudden. Sneuvelt daardoor ook je relatie, weet dan dat er richting winter iets mooiers op komst is. Koester in­tussen je immense vermogen om te genieten van de natuur en van kleine dingen. Zo hervind je snel je evenwicht.

Seks & intimiteit

Single Stieren hebben wel zin in wat romantiek op een picknickkleedje tussen de bloemen en vlinders. Van vreemden ben je niet snel onder de indruk, dus vraag vertrouwde vrienden om je voor te stellen aan hún vertrouwde vrienden. Gaat het om een Maagd, dan belooft dat een feest van erotiek. Heb je al een partner, dan speel je nu graag de zinnelijke seksgodin. Eigenlijk vraag je daarmee ook om meer geestelijke intimiteit, en daarvoor is het nagenieten een goed moment. Wees niet bang om je kwetsbaar op te stellen, dat is juist een teken van kracht.

Reizen & vrije tijd

Een sportieve competitie met een vuurteken (Ram, Leeuw of Boogschutter) kan nare blessures opleveren. Kies daarom liever het water om actief bezig te zijn. Zwemmen, suppen of kanoën door vaarten en over plassen is een relaxte manier om de spieren te activeren. Is de buitenland-drang groot, verdiep je dan in een manier om werk te combineren met reizen. Doe bijvoorbeeld een bijscholingscursus in Spanje of bezoek die leverancier in Thailand. Zo gaat nuttig bezig zijn hand in hand met genieten.

Werk & geld

Verspil geen tijd aan piekeren of je de juiste opleiding of ervaring hebt om ergens aan te beginnen. In de praktijk leer je snel. Het is wel cruciaal om realistisch te blijven, dus geef het gewoon toe als je iets niet weet. Je zult merken dat iedereen je dan verder wil helpen.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

De kans op zonneschijn in je leven is groot als je jezelf opnieuw uitvindt. Werk samen met anderen om dromen waar te maken, talenten te ontwikkelen of deze fijn te slijpen. De vraag die ­centraal staat deze zomer: wat brengt nou echt een grote glimlach op je gezicht? Je merkt dat alles op z’n plek valt als je deelt wat je meemaakt, zowel die innerlijke groeispurt als dingen die je dwarszitten.

Gezondheid & psyche

Je neemt graag een voorbeeld aan die sportieve Ram-vriend of Boogschutter-vriendin, maar het werkt niet om hun activiteiten blind te kopiëren. Fit blijven zit ’m niet in het meedoen aan grote evenementen zoals de marathon, maar in een vaste, liefst dagelijkse beweegroutine. Begin de dag bijvoorbeeld met een halfuurtje yoga nidra. Een personal trainer inhuren is ook een idee, mits er een klik is tussen jullie tweeën. Sport het liefst buiten in de natuur. Een bankje in het park is heel geschikt voor allerlei oefeningen in de frisse lucht, net als een omgevallen boom in het bos.

Wordt het een carrièremove, een geheime affaire of een exotische vakantiebestemming? Alles is mogelijk deze zomer! En de energie die je nu opdoet, werkt door tot ver in 2023.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden