PREMIUM

De zomerhoroscoop van de Tweelingen: “Er laaien gevoelens op voor een oude vlam”

Zodiac sign - Gemini and its planet ruler Mercury. Thin linear vector design. Beeld Shutterstock
Zodiac sign - Gemini and its planet ruler Mercury. Thin linear vector design.Beeld Shutterstock

Dit is de zomerhoroscoop van Tweelingen. Wat staat jou deze zomer te wachten?

Viola RobbemondtShutterstock

Relaties & liefde

Goed nieuws voor single én gebonden Tweelingen: van augustus tot ver in het nieuwe jaar heb je een extra vleug aantrekkingskracht. Autonomie is het toverwoord in jouw relaties, dus voorkom overcompensatie en pleasen. Trakteer jezelf op mooie kleding, nieuwe make-­up en een professional om je haar te doen. Je zult jezelf er nog mooier door voelen en dat zelfvertrouwen komt ook een eventuele relatie ten goede.

Seks & intimiteit

Venus roert haar erotische staart, waardoor het vrijen naar een hoger niveau wordt getild. Dit soort vervoering gaat vaak samen met roze brillen en oogkleppen, en dat is meteen de valkuil. Want zelfs het mooiste schilderij heeft een saaie achterkant. Het zou ook kunnen dat je lijf (of dat van je geliefde) niet altijd lekker meedoet. Een ander struikelblok zijn oplaaiende gevoelens voor een oude vlam, misschien een mysterieuze Schorpioen of aaibare Leeuw? Dit is een goed moment om deze puzzel op te lossen. Wie, wat, waar en vooral: waarom?

Reizen & vrije tijd

Vrolijk zoemend fladder je van de een naar de ander, snoepend van al het lekkers dat ze te geven hebben. De ideale reisgenoot is dus waarschijnlijk een meervoud: groepsreis! Huur bijvoorbeeld met meerdere stellen of gezinnen een bungalow met zwembad in de Provence, vertrek met vriendinnen op wijnproefreis naar Italië of ga zeilen met een groep singles.

Werk & geld

Slimmer in plaats van harder werken, dat is jou op het lijf geschreven. Je krijgt deze zomer alle kans om je talenten fijn te slijpen. Goed kijken naar rolmodellen helpt enorm. Het is helemaal niet gek om iemand met meer ervaring om hulp te vragen. Een goed idee komt hierdoor tot leven. De kans is groot dat je ontdekt hoe focus en inzet leiden tot meer persoonlijke vrijheid. Vriendelijke communicatie en in goed vertrouwen delegeren zijn hierbij cruciaal.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Alle knusheid ten spijt, je doet er goed aan om je te realiseren waaróm iemand in je leven is. Dit geldt vooral in nauwe vriendschappen en de liefde. Houd mensen niet in je leven om de gaten te vullen. Een partner in een gezonde relatie zal het juist bewonderen als je goed voor jezelf zorgt, en dat betekent ook: tijd voor stilte, voor die wandeling alleen. Zie dit niet als een helemaal-­alleen-in-je-eentje-show, maar als een manier om op te laden.

Gezondheid & psyche

Je integreert gezondheid in je leven door op een bal te zitten voor je computer of een stabureau aan te schaffen en een abonnement te nemen op de sportschool om de hoek. Ook detoxen doet goed. Zomerse temperaturen nodigen uit tot intermittent fasting en/of sapvasten met verse fruitshakes. Voor het najaar is een zweethutceremonie een aanrader, zodat de zomerwarmte de hele winter blijft nazinderen in je botten én je hart.

Wordt het een carrièremove, een geheime affaire of een exotische vakantiebestemming? Alles is mogelijk deze zomer! En de energie die je nu opdoet, werkt door tot ver in 2023.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden