Zodiac sign - Cancer and its planet ruler Neptune. Thin linear vector design. Beeld Shutterstock
Zodiac sign - Cancer and its planet ruler Neptune. Thin linear vector design.Beeld Shutterstock

PREMIUM

De zomerhoroscoop van de Vissen: “Singles vinden nu een soul- en playmate ineen”

Dit is de zomerhoroscoop van Vissen. Wat staat jou deze zomer te wachten?

Viola RobbemondtShutterstock

Relaties & liefde

Je denkt niet meer dat het gras bij de buren groener is, je denkt dat het gras in Nieuw-Zeeland groener is! Je horizon reikt tot ver over de landsgrenzen. Die instelling zorgt dat je nooit verlegen zit om dates. Je stookt ’s avonds liefdesvuurtjes op het strand en pakt je gitaar erbij voor het betere Woodstock-gevoel. Vissen met een gezin laten hun familie meegenieten van hun vrijheid-blijheid. Niets moet, alles mag. Die grenzeloosheid kan wel maken dat je je wat besluiteloos voelt, maar in deze proeverij-fase is dat niet erg.

Seks & intimiteit

Als je wensen en verlangens misschien wat ondergesneeuwd waren, kunnen we nu wel stellen dat ze klaar zijn voor de felle zonneschijn. Jouw knoppen zijn klaar om tot bloei te komen. Als je partner een inlevende Kreeft of Maagd is, wees dan zowel in woord als in daad zo eerlijk mogelijk. Als er dan iets tegen­valt, is de klap minder hard. Single Vissen vinden nu een soul- en playmate ineen. Laat zeker die sensuele Stier niet lopen.

Reizen & vrije tijd

Een reis naar het buitenland kan deze zomer heel goed werkgerelateerd zijn. Heb je een live meeting met die klant in dat warme land, zorg dan dat het retourticket wat langer geldig is zodat je nog even kunt blijven. Bezoekjes aan mystieke plaatsen zoals Stonehenge, de vortex-energie in Sedona (USA), maar ook de lavendelvelden in de Provence zorgen voor rust, inzichten en interessante connecties.

Werk & geld

Je hebt heel wat eieren gelegd, nu is het tijd om te kijken welk exemplaar van goud is. Is het die zelfbedachte app? Of dat speciale relatiebemiddelings­bureau? Een idee uit het verleden kan heel levensvatbaar blijken. Als visionair die voor de troepen uit loopt, zul je veel moeten uitleggen aan bazen, collega’s, investeerders en zakenpartners. Maar de beloning is groot. Je maakt jezelf ­onmisbaar en dat voelt als een giga brok erkenning. Hoewel het niet je ­opzet was, is deze stap ook goed voor je banksaldo.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Leg die zelfhulpboeken maar aan de kant, een lijfelijke ervaring is voor jou veel belangrijker. Singles kunnen nu eenvoudig een nieuwe partner vinden, maar let wel goed op of deze relatie niet meer energie kost dan hij oplevert. Als er veel achterstallig onderhoud is, ben je voorlopig misschien solo beter af. Wat je nu nodig hebt, zijn niet alleen sensuele, maar ook betrouwbare en ondersteunende relaties die jouw ontwikkeling toejuichen.

Gezondheid & psyche

Losse eindjes in je psyche kun je nu ­prima afhechten bij de hypnotherapeut of sjamaan. Ook een zweethutceremonie, tantramassage of diepzielduik in Wim Hof-stijl kan veel goeds brengen. Lijkt een psychedelische trip je wel iets, doe dit dan onder begeleiding.

Wordt het een carrièremove, een geheime affaire of een exotische vakantiebestemming? Alles is mogelijk deze zomer! En de energie die je nu opdoet, werkt door tot ver in 2023.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden