PREMIUM

De zomerhoroscoop van de Weegschaal: “Verleiden en verleid worden, dat is nu jouw credo”

De zomerhoroscoop van de Weegschaal: “Verleiden en verleid worden, dat is nu jouw credo” Beeld Shutterstock
De zomerhoroscoop van de Weegschaal: “Verleiden en verleid worden, dat is nu jouw credo”Beeld Shutterstock

Dit is de zomerhoroscoop van Weegschaal. Wat staat jou deze zomer te wachten?

Viola RobbemondtShutterstock

Relaties & liefde

Een honden-, huis- of babysitter veraangenaamt je leven, virtuele assistenten scheppen orde in je chaotische agenda en je gezin lijkt beter afgestemd op jouw noden en wensen. Relaties zijn in de groei en dat blijft zo tot volgend jaar. Intimi laten kanten van zichzelf zien waardoor jij je wenkbrauwen ­optrekt: wow, ik dacht dat ik je kende! Anderen hebben dit soort gedachten ook over jou. Je stelt je vaak zo onafhankelijk op dat je partner er de zenuwen van krijgt. Wordt jouw vrijheidsdrang geaccepteerd of kies je voor een illus­tere vreemdeling (een Schorpioen bijvoorbeeld) die je meeneemt om in zijn camper door Nieuw-Zeeland te trekken? Alles is mogelijk.

Seks & intimiteit

Verleiden en verleid worden, dat is nu jouw credo. Erotische belevenissen ­maken bovendien je spirituele kant wakker. Je bestudeert deze graag en praat er graag over. Vraag is wel: gaat je partner er aangenaam verrast in mee, of schrikt zo veel power af? Betrouwbaar zijn, dus doen wat je zegt en zeggen wat je doet, is nu extra belangrijk voor het behoud van je relatie. Anders werkt je aantrekkingskracht als die andere pool van de magneet, die juist afstoot.

Reizen & vrije tijd

Een nostalgische sfeer nodigt uit tot het herontdekken van landen en plaatsen van vroeger. Misschien reis je nog eens naar die camping aan het Gardameer uit je jeugd, of je gaat weer skûtsjesilen in Friesland. Uitdagende reispartners zijn de ondernemende en filosofische Boogschutter en de relaxte Stier die je laat genieten van ­culinaire hoogstandjes, zelfgemaakt of in sterren­restaurants.

Werk & geld

Je bent meer dan ooit geneigd om je vaardigheden dik aan te zetten. Die héb je ook, maar een vleugje bescheidenheid kan geen kwaad, net als het besef dat het beste werk vaak teamwork is. Geef anderen de credits die zij verdienen. Qua geld kan deze zomer, na wat tegenvallers, een prettige periode worden. (Groene) investeringen worden meer waard en je hebt een neus voor de juiste deals om je geld te laten groeien.

Persoonlijke groei & ontwikkeling

Het is niet nodig om al je gedachten, oordelen en meningen altijd en overal te delen, maar het is wel handig om ze vast te leggen. Wen jezelf daarom aan het bijhouden van een dagboek en neem voiceberichten op voor jezelf. Je leert meer van jezelf houden door ook je imperfecties te omarmen. Je bent maar een mens en mensen maken fouten, geeft niks. Je bent nu geneigd om door de buitenkant heen te kijken. Temper je woorden met tact, dan beschadig je je relaties niet.

Gezondheid & psyche

Kleine kwaaltjes kunnen een zegening zijn, want door deze aan te pakken kun je vaak ernstigere aandoeningen voorkomen. Stress is een factor van belang als het gaat om je gezondheid, dus probeer om wat relaxter in het leven te staan. Schrap moetjes die geen zonneschijn opleveren uit je agenda en probeer eens een stabureau als je veel zittend werk doet. Je darmen zijn nu gevoelig, dus eet meer prebiotische gerechten. Zuurkool in de zomer is ook heerlijk, bijvoorbeeld in een frisse salade.

Wordt het een carrièremove, een geheime affaire of een exotische vakantiebestemming? Alles is mogelijk deze zomer! En de energie die je nu opdoet, werkt door tot ver in 2023.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden