Deze 3 sterrenbeelden zijn het meest gewild op datingapps Beeld Getty Images
Deze 3 sterrenbeelden zijn het meest gewild op datingappsBeeld Getty Images

Deze 3 sterrenbeelden zijn het meest gewild op datingapps

Vroeger kon er al een relatie voortvloeien uit zo’n filmisch moment waarop je in de supermarkt tegelijkertijd naar hetzelfde pakje groene thee reikt. Dat is tegenwoordig wel anders. Lukt het je maar niet om ‘in het wild’ tegen de partner van je dromen aan te lopen? Weet dat je het bijzonder goed zou doen op een datingapp als je één van deze sterrenbeelden hebt.

Milou WindhorstGetty Images

Kreeft

Met stip op één als het gaat om het meest begeerde sterrenbeeld van de dierenriem: de kreeft. Dit waterteken staat bekend om haar charismatische eigenschappen. Ze is gepassioneerd en besteedt veel aandacht aan haar uiterlijk. Door haar zachte en sentimentele kant voelen veel mensen zich direct tot kreeften aangetrokken. Maak er handig gebruik van, zullen we maar zeggen!

Leeuw

De koning van de Big Five houdt er een even zo indrukwekkende reputatie op na op datingapps. Na de kreeft is dit één van de populairste sterrenbeelden onder mensen die online hun eega proberen op te duikelen. De leeuw behoort tot de vuurtekens. Deze types staan bekend als leuke, sociale en energieke lui. Weinig mensen zijn opgewassen tegen hun zelfverzekerde en charmante karakter. Leuk om te weten: kreeften en leeuwen zijn een perfecte match, zo ontdekte Happn. Wist je dit trouwens al over de leeuw? Blijkbaar heeft dit sterrenbeeld ook minder handige eigenschappen.

Tweelingen

In deze top drie is ook een luchtteken vertegenwoordigd: tweelingen. Dit sterrenbeeld kenmerkt zich door een hoogopgeleid, belezen karakter. Daar kun je nog eens mee naar een chic sterrenrestaurant. Tweelingen zijn daarnaast goed met woorden. Zo weten ze iedere gesprekspartner moeiteloos in te pakken. Dankzij hun speelse karakter valt er altijd iets met ze te beleven. Bovendien hebben ze veel humor, zijn ze loyaal en kun je ze deze allemansvrienden overal neerzetten. Klinkt goed? Klinkt goed!

Bron: Freundin

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden