Déze 6 sterrenbeelden zijn het meest gevoelig  Beeld Getty Images
Déze 6 sterrenbeelden zijn het meest gevoeligBeeld Getty Images

Déze 6 sterrenbeelden zijn het meest gevoelig

Ben jij soms ook om onverklaarbare wijze emotioneel, leef je áltijd met anderen mee en maak jij keuzes met je hart? Het zou zomaar met je sterrenbeeld te maken kunnen hebben.

Birgit RoobolGetty Images

Heb jij één van deze zes sterrenbeelden? Dan heb je gelijk een goede smoes: ‘Ik kan er niets aan doen, het is gewoon mijn sterrenbeeld.’

1. Vissen

Jij wil het graag goed doen, het liefst voor iedereen. Dit zorgt ervoor dat je vaker angstig of geïrriteerd bent. Je bent soms zo met anderen bezig dat je te veel in de emoties van een ander meegaat. Niet dat je dat bewust doet, dat gaat bijna automatisch.

2. Stier

Je zou het niet direct verwachten, maar een Stier is extreem gevoelig en pikt snel emoties van anderen op. Voor jezelf kan dit soms erg lastig zijn, maar je bent wél de beste vriend(in) die iemand zich kan wensen.

3. Maagd

Je laat het liever niet aan anderen zien. Dat muurtje wat jij om je heen gebouwd is behoorlijk hoog, maar dat doe je juist om jouw gevoelige kant te beschermen. Want jij bent super-sensitief!

4. Schorpioen

Jij komt keihard over, maar bent eigenlijk écht een zachtgekookt eitje. Je denkt vaak in het belang van een ander en wil hem of haar het liefst gelukkig zien. Kijk alleen uit dat je er niet in doorslaat.

5. Waterman

Jouw sterrenbeeld staat bekend om het empathische en lieve karakter. Het liefst steek jij al je tijd in het zorgen voor een ander, maar maak een Waterman niet boos!

6. Tweelingen

Jij bent soms liever alleen. Niet omdat je graag voor jezelf kiest, maar omdat je je soms te veel in de emoties van een ander kunt verliezen. Vraagt iemand jou om hulp, dan sta jij áltijd klaar.

Bron: Vriendin, Margriet

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden