Déze sterrenbeelden zijn de beste matches op het gebied van de liefde Beeld ThinkStock
Déze sterrenbeelden zijn de beste matches op het gebied van de liefdeBeeld ThinkStock

Astrologie

Déze sterrenbeelden zijn de beste matches op het gebied van de liefde

Als je iemand nog niet zo lang kent, is het altijd lastig om de slagingskans van een relatie in te schatten. Tóch is er iets dat je wellicht op weg kan helpen: er zijn namelijk een aantal sterrenbeelden die uitzonderlijk goed met elkaar matchen op liefdesgebied.

Erandi GodinezThinkStock

Wij vertellen je hier welke sterrenbeelden dat zijn.

Ram en Waterman

Rammen zijn vaak avontuurlijk en extravert en dat past goed bij het vrolijke karakter van de Waterman. Deze twee sterrenbeelden vinden het leuk om nieuwe dingen te ontdekken en plezier te hebben. Ze weten zelfs van de meest alledaagse saaie taak een spannend avontuur te maken. En juist daarom zijn ze zo’n goede match, want normaal zijn deze sterrenbeelden snel op hun partner uitgekeken. Hun avontuurlijke en positieve aard zorgt er in dit geval voor dat een relatie wél toekomst heeft.

Leeuw en Boogschutter

Leeuwen zijn ontzettend zelfverzekerd en niet elk sterrenbeeld kan hier goed mee omgaan. Om zo’n sterke persoonlijkheid te kunnen ondersteunen moet je zelf ook sterk in je schoenen staan. En dat staat een Boogschutter gelukkig: het sociale en charmante karakter van dit sterrenbeeld zorgt ervoor dat hij/zij binnen no-time het hart van de Leeuw weet te veroveren. De twee hebben ontzettend veel plezier samen, houden ervan om samen nieuwe plekken te ontdekken en genieten van elkaars gezelschap. Kortom: een match made in heaven!

Stier en Maagd

De Stier en Maagd hebben vooral drie eigenschappen met elkaar gemeen: ze zijn praktisch, georganiseerd én toegewijd. Doordat ze op dit vlak zo goed met elkaar overeenkomen vormen ze een heus droompaar onder de sterrenbeelden. Ze hechten waarde aan dezelfde eigenschappen, namelijk eerlijkheid, integriteit en het nemen van verantwoordelijkheid. Ze respecteren elkaar en hebben vaak al aan één woord genoeg.

Vissen en Kreeft

Kreeften en Vissen zijn erg emotioneel en dit speelt ze nog weleens de parten in relaties. Maar als je deze twee sterrenbeelden samen zet, kunnen ze elkaar précies de emotionele ondersteuning bieden die ze nodig hebben. Ze versterker en stimuleren elkaars gevoelige kant en halen het beste uit elkaar. Als deze twee sterrenbeelden samenkomen dan weet je ook dat het voor altijd is!

Bron: Freundin

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden