Deze 4 sterrenbeelden gaan in september veel geluk krijgen op liefdesgebied  Beeld Getty Images
Deze 4 sterrenbeelden gaan in september veel geluk krijgen op liefdesgebiedBeeld Getty Images

Deze sterrenbeelden zijn olie op het vuur van lucht- en aardetekens

Je denkt misschien dat je zelf wel weet wat goed voor je is, maar de sterren weten het altijd beter. Voordat je als Stier je hart verliest aan een Leeuw, is het daarom goed om deze gebruiksaanwijzing even te raadplegen.

Milou WindhorstGetty Images

Ieder mens heeft drie sterrenbeelden met wie het niet zo botert. Ben je klaar voor een reeks ‘aha’-momentjes (met terugwerkende kracht)? Komen ze:

Tweelingen

Maagd: Er is weinig vertrouwen tussen deze twee sterrenbeelden. Bovendien voel je je vaak niet serieus genomen door een Maagd.

Schorpioen: Schorpioenen zijn wat onhandig in hoe ze dingen overbrengen, waardoor er regelmatig een excuses aan te pas moet komen. Dat komt de sfeer niet ten goede.

Steenbok: Waar jij spraakzaak bet, is een Steenbok dat niet. Steenbokken zijn begrensd, en gesloten qua emoties. Oftewel: jullie botsen.

Weegschaal

Tweelingen: Jullie kunnen gewoon niet met elkaar praten. Gesprekken blijven aan de oppervlakte, waardoor de relatie nooit diepgang krijgt.

Kreeft: Je voelt je niet op je gemak bij een Kreeft, omdat ‘ie erg gevoelig is. Jij bent rationeler en kunt je niet in de ander inleven.

Vissen: Op de één of andere manier hebben jullie weinig boodschap aan elkaars gevoelens. Zo kwetsen jullie elkaar.

Waterman

Stier: Jullie zitten elkaar in de weg met jullie onverbeterlijke koppigheid. De relatie zal nooit een diepgaand niveau bereiken.

Schorpioen: Schorpioenen nemen dingen snel heel serieus. Jij bent gehecht aan je vrijheid en laat dingen liever op z’n beloop.

Boogschutter: Zowel jij als de ander houdt van vrijheid. Hoewel je zou denken dat dit een pré is, leidt het vaak tot ruzies.

Stier

Leeuw: Hoewel jullie je tot elkaar aangetrokken kunnen voelen, stroken jullie opvattingen niet. Een relatie duurt niet lang.

Boogschutter: Boogschutters staan niet bekend om hun empathisch vermogen en kwetsen Stieren vaak met hun opmerkingen.

Waterman: Het lijkt een goede match, tótdat de Waterman te opdringerig wordt en meer wil van de Stier dan andersom het geval is.

Maagd

Vissen: Jullie zijn elkaars tegenpolen. Jij hebt structuur nodig, terwijl Vissen op gevoel afgaat en vooral op basis van intuïtie handelt.

Tweelingen: Tweelingen staan dicht bij de natuur, dat heb jij een stuk minder. Vroeg of laat ga je je irriteren aan de onoverkomelijke verschillen tussen jullie twee.

Boogschutter: Discussies zouden hoogtij voeren binnen jullie relatie. Boogschutters denken aan het grote plaatje, jij vindt details veel belangrijker en focust op de kleine dingen.

Steenbok

Weegschaal: Omdat jij erop bent gebrand om zo hoog mogelijk op de carrièreladder te klimmen en Weegschalen prioriteit geeft aan een liefdevolle relatie, zijn jullie als stel gedoemd om te mislukken.

Tweelingen: Jij houdt van structuur, dus de spontane kant van Tweelingen gaat je tegenstaan.

Kreeft: De Kreeft is doorgaans veel bezig met de behoeften van vrienden en familie, jij vooral met die van jezelf. Of je geeft ze in elk geval voorrang. Dat kan steken bij de ander.

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: Freundin

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden