Voor deze drie sterrenbeelden is de kans op een relatiebreuk in 2022 het grootst Beeld Getty Images/iStockphoto
Voor deze drie sterrenbeelden is de kans op een relatiebreuk in 2022 het grootstBeeld Getty Images/iStockphoto

Met deze sterrenbeelden kunnen water- en vuurtekens niet door één deur

Je denkt misschien dat je zelf wel weet wat goed voor je is, maar de sterren weten het altijd beter. Voordat je als Ram halsoverkop in zee gaat met een Schorpioen, is het daarom goed om deze gebruiksaanwijzing even te raadplegen.

Milou WindhorstGetty Images/iStockphoto

Ieder mens heeft drie sterrenbeelden met wie het niet zo botert. Ben je klaar voor een reeks ‘aha’-momentjes (met terugwerkende kracht)? Komen ze:

Kreeft

Boogschutter: Terwijl jij emotionele stabiliteit nodig hebt, is een Boogschutter nogal gehecht aan zijn vrijheid. Daar wringt de schoen.

Ram: Je kunt je geïntimideerd voelen door de directheid van een Ram.

Waterman: Het lijkt een goede match, tótdat de Waterman te opdringerig wordt en meer wil van de Stier dan andersom het geval is.

Schorpioen

Waterman: Dit luchtteken denkt graag met zijn hoofd, niet met zijn hart. Schorpioenen hebben een beetje van beide nodig.

Tweelingen: De ander is spontaan, jij niet zo. Na verloop van tijd wordt dat een pijnpunt.

Leeuw: Jouw behoefte aan veiligheid wordt niet bevredigd, waardoor jullie geen sterk team vormen.

Vissen

Ram: Een gevoelig sterrenbeeld als jijzelf heeft weinig raakvlakken met een Ram, die nogal temperamentvol kan zijn.

Maagd: Maagden leven met de dag en zijn praktisch, waar Vissen echt de steun van hun partner nodig hebben om verder te komen. Jullie denkrichtingen zijn uit balans.

Tweelingen: Omdat Tweelingen van hun vrijheid houden, zitten ze niet direct te wachten op de emotionele behoeften van Vissen. Ze kunnen zich er simpelweg niet in inleven.

Ram

Kreeft: Jij bent vooral bezig met wat jíj nodig hebt, voor een Kreeft is dat anders. Die wil het liefst een gezinnetje stichten. Een relatie is geen goed idee, omdat jullie interesses simpelweg niet op elkaar aansluiten.

Maagd: Omdat jullie allebei andere dingen willen en niet bereid zijn om concessies te doen, kunnen jullie elkaar wat romantisch vlak betreft voorbijlopen.

Schorpioen: Jullie strijden om de controle en zijn beiden even koppig – geen recept voor een gelukkig huwelijk.

Leeuw

Stier: Koppig, dat kenmerkt jullie. Toegeven is er niet bij, waardoor een breuk vaak overmijdelijk is.

Steenbok: Jullie maken er een sport van om de concurrentie met elkaar aan te gaan. In die strijd wordt een Steenbok vaak gekwetst door jou als Leeuw, omdat de tegenpartij nu eenmaal wat gevoeliger is.

Vissen: Vissen voelt zich niet graag onderdanig. Lastig, want Leeuwen hebben graag de macht.

Boogschutter

Stier: Stieren zijn emotioneel, en kleurrijk in hun bewoordingen als ze een verhaal vertellen. Jij daarentegen, komt graag snel ter zake. De communicatie verloopt daardoor stroef.

Maagd: Emoties tonen is niet waar jouw talent ligt. Het is een voedingsbodem voor spanningen en meningsverschillen met de Maagd, die wél graag dieper in de materie duikt.

Schorpioen: Het geheimzinnige en mysterieuze van Schorpioenen trek jij niet. Je sluit je af en brengt zo een eventuele relatie in gevaar.

null Beeld

Hoera, Libelle is genomineerd voor Website van het jaar. Winnen kan alleen met jouw hulp! Vind jij Libelle ook zo fijn? Stem dan snel. Je maakt dan ook nog eens kans op hele mooie prijzen.

Bron: Freundin

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden