PREMIUMjaarhoroscoop

Vissen: je haalt dit jaar veel plezier uit platonische relaties

null Beeld Magda Rinkema
Beeld Magda Rinkema

Promotie, toch een eigen bedrijf, turbulentie in het gezin, verveling of juist een spannende nieuwe relatie: wat brengt 2022 voor de Vissen?

astroloog Viola RobbemondtMagda Rinkema

Werk & Inkomen

Werk en geld zijn nauw verweven dit jaar, je krijgt niets voor niets. In de eerste maanden van dit jaar kun je te maken krijgen met een nieuwe, strengere leidinggevende bij wie je je moet waarmaken. Het is geen gek idee om een Plan B achter de hand te houden. Zet ook wat geld opzij voor het geval dát. Je kunt je eigen talenten maximaal benutten door voor jezelf te beginnen. Zorg wel voor goede begeleiding van de zakelijke kant, liefst door iemand die je kent en vertrouwt.

Relaties & Seks

Januari, februari, mei en juni zijn de tortelduif-maanden. Hoewel je waarschijnlijk veel tijd zult besteden aan werk, heb je meer dan genoeg energie over voor de liefde. Maar houd het positief en wees gevoelig voor de wisselwerking. Als iemand fronst of een strak gezicht trekt, zegt dat soms meer dan een heleboel woorden. De volle maan in jouw teken zorgt in september voor een aantal lastige dagen. Wat kan helpen, is omgaan met tekens zoals Stier, Maagd en Steenbok. Die houden je met beide benen op de grond. Je haalt dit jaar veel plezier uit platonische relaties. Verbaas jezelf door over-romantische ideeën overboord te zetten en te gaan voor deze nieuwe versie van de liefde. Die kan heel waarachtig zijn.

Familie

Vrienden die als familie voelen, raken dit jaar een gevoelige snaar. Binnen het ‘echte’ gezin is er niet altijd begrip voor je grillige emoties. Dus een slechte dag kun je misschien beter bespreken met goede vrienden, die ‘andere’ familieleden. Ouderen vragen veel van uw tijd, en ook kinderen willen aandacht. Besteed in de zomer in elk geval tijd aan het in ere houden van oude tradities en het creëren van nieuwe. Maak veel foto’s en filmpjes om er de hele winter van na te genieten.

Lijf & Leden

Verspil begin dit jaar geen tijd aan een dieet, dat werkt nu toch niet. Als je streng bent voor jezelf, levert dit vooral een slecht humeur op. Zoek liever afleiding, zodat je vergeet dat je best iets zou lusten. Vraag iemand anders om boodschappen te doen en laat eventuele huisgenoten wat vaker koken. Heb je ergens pijntjes, dan kunnen onconventionele therapieën helpen. Eerst durfde je die niet aan, maar nu ga je ervoor. Detoxen in de lente is een prima idee, en dan weer opbouwen met veel verse groenten en fruit. En kijk: ineens verschijnt dat streefgewicht op de weegschaal.

Vrije tijd

Je teken krijgt een sensuele boost. In combinatie met een vleugje mystiek maakt dat je zeer aantrekkelijk. Verlegen ben je niet – grote kans dat je erop los experimenteert in de slaapkamer. Toch zal het waarschijnlijk niet de bevrediging brengen die je zoekt. Je werk is dit jaar je grootste hobby.

Voorspellingen: door astroloog Viola Robbemondt | Illustratie: Magda Rinkema

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden