Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de beste kattenbaasjes. Beeld Getty Images/iStockphoto
Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de beste kattenbaasjes.Beeld Getty Images/iStockphoto

Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de beste kattenbaasjes

Iedereen vindt zichzelf natuurlijk het beste kattenbaasje, maar toch heeft een deel van de vrouwen daar van nature meer aanleg voor. Déze drie sterrenbeelden zijn de beste kattenbaasjes.

Chanan FoppenGetty Images/iStockphoto

Denk jij eraan om een kat in huis te nemen? Weet je alleen niet helemaal zeker of je geschikt bent als kattenbaasje? Of weet je dat zelf wel, maar ben je benieuwd of dat ook in de sterren geschreven staat?

De Steenbok, Waterman en Leeuw zijn volgens de astrologie de beste kattenbaasjes.

Steenbok

Katten worden, net als de Steenbok, geleid door Saturnus. Dat is de planeet van beperkingen en verantwoordelijkheden. Dat betekent dat katten het fijn vinden als hun grenzen worden gerespecteerd en hun talenten worden gezien. Jij vindt het fijn om een sterke basis te hebben en geeft niet te snel op. Dat zorgt ervoor dat je gemakkelijk het vertrouwen van een kat kunt winnen en samen een liefdevolle band kunt opbouwen.

Waterman

De Waterman is het perfecte kattenbaasje. Ook dit sterrenbeeld wordt geleid door Saturnus, maar je bent daarnaast wat afstandelijk en excentriek. Als je iemand leuk vindt, hou je meteen oneindig veel van hem of haar. Dat geldt niet alleen voor personen, maar ook voor katten. Daarnaast vind je het leuk om te spelen met een kat, maar is het ook prima als deze even wat afstand neemt. Dat is precies wat een kat wil van zijn baasje.

Leeuw

De Leeuw wordt geleid door de zon, het tegenovergestelde van bovenstaande twee sterrenbeelden en dus ook het tegenovergestelde van de kat. Tóch kunnen jullie twee prima door één deur omdat jullie elkaar aanvullen. Een kat brengt de rust die de drukke Leeuw wel kan gebruiken. Jij staat zelf graag in de belangstelling en neemt de kat daar vrolijk in mee. Lees: oneindig veel foto’s en video’s op social media. #kattenvrouwtje

Benieuwd welke kat bij jouw sterrenbeeld past? Je leest het hier.

Is mijn kat te dik? Zó herken je overgewicht bij katten:

Bron: Freundin.de

Pinterest : Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de beste kattenbaasjes Beeld Libelle
Pinterest : Vrouwen met déze sterrenbeelden zijn de beste kattenbaasjesBeeld Libelle

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden