PREMIUM

Weekhoroscoop: Boogschutter, het is tijd voor leren én plezier maken

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar: van 23 tot en met 29 mei.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 23 tot en met 29 mei 2022

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Bergen werk, omgaan met iemand die niet (meer) bij je past, hobby’s met te veel verplichtingen... de Tweelingen kan alles nu met succes van zich afschudden. Gun jezelf rust en geef grenzen aan. Wie vaker voor zichzelf kiest, trekt vanzelf de juiste mensen aan.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Je carrière zit in een lift. De Kreeft geniet ervan zich te omringen met vips. Gebruik je invloed om voor collega’s te zorgen. Komt er wat ellenbogenwerk bij kijken? Blijf zelf netjes en raak niet ontmoedigd door slechte ervaringen.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Het is alsof iemand het licht aandoet in een donkere kamer. Dacht je dat je daar alleen stond? Het blijkt er vol te staan met leuke mensen! Laat je nu niet meeslepen door de eerste de beste enthousiasteling. Alles komt op het juiste moment.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Op het werk worden de taken verdeeld en zoekt de Maagd het teamwork op. Ook privé kom je nu graag dichterbij. Dat kan pittig zijn, doordat seksuele verhoudingen in een nieuw licht komen te staan. Erotische dromen komen uit en dat zijn geen solo-expedities.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Sportief, slim, sexy... je hoeft niet alles te zoeken in die ene persoon, Weegschaal. Relaties op afstand kunnen nu serieus worden. En lange relaties hebben ook een lange lijn nodig. Niet alleen bloemen, maar ook mensen bloeien waar ze ruimte krijgen.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Je temperament wisselt van wild naar mild. Waren relaties lastig, de laatste tijd? Ongezonde patronen, ook fysieke, hebben nu de kans om weg te smelten. Wijs die wijze (oudere) man of vrouw niet af. Goed advies komt nu goed aan.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Lag de focus de laatste tijd vooral op graven naar diepere emoties, nu mag het wat lichter en luchtiger. Het is tijd voor leren én plezier maken. Gebruik daarvoor je eigen levenslessen. En of je nu single bent of samen, spelen is de hoogste vorm van onderzoek.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Thuisblijven geen optie? Nu wel! Stof die boeken op het nachtkastje af. Neem dat lange, geurige bad. Maakt zoveel me-time eenzame gevoelens los? De Steenbok hoeft zichzelf niet te isoleren. Er is een arm die om je heen past.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Grote kans dat iemand je gevoeligheid raakt. Onderzoek de triggers: wat raakte jou als kind? Wat motiveerde? En die ‘gekke’ kant mag meer aandacht krijgen, Waterman! Denk en doe als Alice in Wonderland.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Onhandig met woorden, warrige gedachten, de draad kwijt? De Vissen kan zichzelf opnieuw uitvinden als het op communicatie aankomt. Ook mensen verbinden is nu geen probleem. Schrijf eindelijk dat boek of blog waarop je al zo lang broedt.

Ram 21-3 t/m 20-4

Veel gepiekerd de laatste tijd? De Ram kan haar zorgen over wonen en/of leningen nu eindelijk loslaten. Je ervaart een gevoel van stabiliteit dat al langer zoek was. Duik eens in de geschiedenis van de familie. Daar schuilt een geheim dat ontdekt wil worden.

Stier 21-4 t/m 20-5

De Stier voelt zich al langer niet op haar gemak. Weet: falen bestaat alleen in je hoofd. Laat opgedane ervaringen inwerken. Maar verbreek sociale contacten niet, vertel eerlijk over de adempauze die nodig is. Wie niets moet, ont-moet zichzelf.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden