PREMIUMWeekhoroscoop

Weekhoroscoop: Boogschutter, laat je niet gek maken, maar vaar je eigen koers

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 19 tot en met 25 januari 2023.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 19 tot en met 25 januari 2023

Waterman 20-1 t/m 18-2

Iets ontwerpen, opknappen of reclame maken voor jezelf of je bedrijf? Je krijgt alle medewerking én alle lof. Niemand ziet jou meer over het hoofd, zakelijk en privé. Geef je liefdesleven pit door de confrontatie aan te gaan en laat zien waarvoor je staat.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Je hebt behoefte aan uitwisseling met je omgeving. Dus leg iets uit over jezelf aan je partner, draag een werkwijze over aan een stagiair of verhelder een uitspraak. Voeg de daad bij het woord. In je eentje aanmodderen is geen aanrader, doe het samen.

Ram 21-3 t/m 20-4

Waarover ben je tevreden en wat verloopt minder goed? Je bekijkt je relaties door een vergrootglas en spaart jezelf niet. Het recept voor groei is meer geven dan ontvangen. Geef geen ongevraagd advies. Een idool geeft goede lifestyle-tips.

Stier 21-4 t/m 20-5

Lukt het om je eigen wensen op een laag pitje te zetten en iemand voor te laten gaan? Als je de ander het podium gunt, schitter je zelf evengoed. Werkzaamheden kunnen je enorm opslokken, dus gebruik je gezonde verstand in de liefde en maak er tijd voor.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Wie van de hak op de tak springt, kan struikelen. Focus liever op één ding tegelijk, dan krijg je meer voor elkaar. Praat eens met je partner of met vrienden over de ongeschreven regels binnen relaties. Je kunt nu veel verhelderen.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Op de oude voet verdergaan is niet genoeg, je verlangt naar meer, beter, mooier. Of je nu wil telewerken vanuit Toscane of rentenieren in Rome, schrijf je plannen op en bespreek ze met een dierbare. De nieuwe maan helpt dromen waar te maken.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Jouw sterke wil in combinatie met je zonnige humeur maakt anderen behulpzaam. Goed nieuws ploft op de deurmat, succes wordt je gegund, reden voor een feestje! Single? Dan zou er zomaar een nieuwe liefde kunnen verschijnen.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Dit is het moment om iets te doen wat je anders zou laten. Stel je open voor nieuwe contacten, want je hebt niets te verliezen. Behalve misschien je hart. Maar dat weet precies wat goed voor je is, dus volg vooral je eigen wijze rikketik.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Heb je je te veel ingehouden, dan loop je nu het risico dat je fel uit de hoek komt. Leid jezelf af met avontuurlijke uitjes. Huur een fatbike of Vespa en cross door een onbekende omgeving, dans erop los. Pittige kruiden maken je gerechten af.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Heb je het gevoel dat je onder druk wordt gezet? Bevrijd jezelf door zélf te veranderen. Onvermijdelijke grote stappen kun je nu zetten zonder veel drama, want je ervaart de ruimte en wijsheid om jezelf en je omgeving te sparen. Dat lucht op.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Ga eens na welke ongeschreven regels en wetten jouw leven bepalen en of die nog bij je passen. Je hebt nu namelijk de kracht om ze los te laten. Laat je niet gek maken, maar vaar je eigen koers. Wees bedacht op aanvaringen en weeg je woorden wijs af.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Het is een goed moment om je energie te doseren. Jouw discipline dwingt bij menigeen respect af, ze kunnen van je leren. Ook in de liefde let je op je grenzen, hierdoor trek je mensen aan die bij je passen. Je geeft ze een veilig gevoel.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden