null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: Kreeft, als naar links gaan niet werkt, is rechts afslaan een prima idee

Er staat weer een gloednieuwe weekhoroscoop voor je klaar. Wat hebben de sterren deze week van 25 tot en met 31 mei 2023 voor je in petto?

Viola Robbemondt

Weekhoroscoop: 25 tot en met 31 mei 2023

Tweelingen 21-5 t/m 20-6

Een nieuwe taal? Een moeilijke puzzel? Geen probleem, want nieuwe informatie wordt vlotjes verwerkt door het brein. Schakel dat mobieltje wat vaker uit, spreek live af en oefen in diplomatie. Wie bijdehante opmerkingen vriendelijk(er) verpakt, bereikt veel meer.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De week staat in het teken van keuzes en twijfel. Als naar links gaan niet werkt, is rechts afslaan een prima idee. Even stilstaan wil ook nog weleens helpen om de mist in je hersens te verdrijven. Zorg ten slotte dat je voldoende water drinkt.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Even een arm om iemands schouders, een bemoedigend woord: jij hebt het deze week allemaal in huis. Vooral voor onzekere jongeren ben je een lichtpunt. Serieuze info komt beter over wanneer je deze serveert als hamburger: compliment, een punt dat je wil maken en weer een compliment.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Laat je niet verleiden tot leugentjes om bestwil, zodat je niemand kwetst. Deze week draait het voor jou meer om ontvangen dan geven. Wees open tegen iemand die belangstelling toont en profiteer van adviezen. Als je daarop vertrouwt, hoef je niet opnieuw het wiel uit te vinden.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je zult je niet vervelen deze week. De Weegschaal houdt wel van drukte, mits die gemaakte plannen niet verstoort. Je wacht niet af tot een ander actie onderneemt, doe-het-zelf is jouw ding. Maar doe-het-samen is nog beter. Iemand financiële steun geven, voelt goed.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Verander de vraag: waarom zou ik? eens in: waarom zou ik niet? Als bepaalde gewoontes je in de houdgreep hebben, bekijk ze dan eens kritisch. Deze week kun je gemakkelijk loslaten wat vastzit. Daardoor ontstaat er meer ruimte voor gevoelsmatige beslissingen.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Word je omringd door luie of onbetrouwbare types of loop je er zelf de kantjes af? Een balorige stemming kun je kwijtraken door je hart te luchten. Die goede vriendin wil best weer eens je praatpaal zijn, let maar op. Zorg wel dat je haar ook wat vertel-ruimte geeft.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Je hebt reiskriebels, zin in de zon. Als een vakantie er nog niet in zit, verplaatst de Steenbok werk naar terrasjes, tuinen en hotellobby’s. Dit is een goed moment om je agenda opnieuw te schikken. Je zult merken dat de wereld niet vergaat als jij even niet meedoet.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Jouw aversie tegen (ongeschreven) regels en wetten in relaties maakt je korzelig. Bespreek wat je dwarszit en kijk welke je kunt afschaffen. Waar knik jij ja terwijl je eigenlijk hevig nee wil schudden? Open overleg maakt de band met je partner sterker.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Wanneer een gesprek, klus of persoon je een ongemakkelijk gevoel geeft, ga dit dan niet uit de weg. Kijk wat er scheelt en geef je eigen onkunde ruiterlijk toe. Misschien was het alleen spraakverwarring. Dagdromen verrijken je leven; wat zou je doen met een miljoen?

Ram 21-3 t/m 20-4

Als je agenda het toelaat, ga dan een dagje slenteren door de stad en bestel iets lekkers op een terrasje. Liever niet alleen, de Ram is dol op discussies en dat gaat beter met z’n tweetjes. Ideeën noteer je als steekwoorden op een viltje, je begrijpt later wel waarom.

Stier 21-4 t/m 20-5

Lijkt het verleden weer eens mooier dan de toekomst? Kom fysiek in beweging, dan worden eventuele vastgeroeste denkpatronen vanzelf losser. Tip: wanneer je geld als een middel ziet in plaats van als een doel, krijgen je toekomstplannen een gouden randje.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden