PREMIUMHoroscoop

Weekhoroscoop: Kreeft, verwar fysieke aantrekkingskracht niet met liefde

Weekhoroscoop: Kreeft, verwar fysieke aantrekkingskracht niet met liefde Beeld Libelle
Weekhoroscoop: Kreeft, verwar fysieke aantrekkingskracht niet met liefdeBeeld Libelle

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week 29 december 2022 tot en met 4 januari 2023.

Viola RobbemondtLibelle

Horoscoop: 29 december 2022 tot en met 4 januari 2023

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Je wil veel, doet veel en zegt veel. Je wil het gezellig maken, dus por je iedereen op om met je mee te doen. Temper je verwachtingen een beetje, zo kunnen geliefden je tempo bijhouden. Romantiek bloeit, mits je elkaar geen verplichtingen oplegt.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Zorg voor een goede uitlaatklep. Iemand om mee te praten of activiteiten die je brein bezighouden. Je raakt momenteel snel geïrriteerd en hebt lange tenen. Ruil geduld in voor actie. Zeg onomwonden wat je wil. Nee heb je, ja kun je krijgen.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Relaties, hoe werken die? Je verdiept je erin en spaart jezelf niet. Let erop dat geven en ontvangen in balans blijven. Vrijgezel? Zet seks in de vriezer om later te ontdooien. Investeer in vriendschap.

Ram 21-3 t/m 20-4

Zwart-witdenken levert nu ruzie op. Maar op de gulden middenweg staan te veel files, volgens jou. Neem vrije dagen op om afstand te nemen van lastige thema’s, je brengt je boodschap nu niet diplomatiek. De liefde gedijt bij ontspanning in je hoofd.

Stier 21-4 t/m 20-5

Je hebt momenteel de X-factor. Mensen kijken tegen je op omdat je eerlijk bent. Check ook je innerlijk en broed eens rustig op je ‘eieren’. Wat wil je dat eruit komt? Je omgeving verfraai je met kleurrijke vintage.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Ontspannen, grapjes maken, spelletjes doen: jij bent deze dagen niet alleen. Wie een geliefde zoekt, kan charmes nu maximaal gebruiken. Pas in vaste relaties op voor verbale competitie. Probeer discussies niet te winnen, maar stel vragen, luister en leef je in.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Een ontmoeting maakt indruk. Het roer radicaal omgooien is niet jouw manier. Je bedenkt of iets of iemand ook op langere termijn bij je past. Hoteldebotel verliefd? Verwar fysieke aantrekkingskracht niet met liefde. Voor de ware hoef je niet te werken.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Cocoonen? Relaxen? Met jouw energie verwarm je het hele huis! Gooit de winterwind je kapsel te veel in de war, zoek het dan in activiteiten binnenshuis. Onderzoek nieuwe yogastandjes of speel De slimste mens na. Soms moet je veranderen om jezelf te blijven.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Of je nu een nieuwjaarsfeestje organiseert of je huis een opfrisbeurt geeft: jij werkt nauwkeurig en smaakvol. In je binnenste smeulen onuitgesproken behoeftes. Speel ze uit als een potje schaak. Overdenk scenario’s voor die win-winsituatie. Neem de onbekende route.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Je relatie is heilig, toch zoek je avontuur. Kom uit de spagaat en spreek een proefperiode af. Nu is niet de tijd om knopen door te hakken, evalueer later. Verliefd op een ander? Luchtkastelen hebben de neiging in het niets te verdwijnen.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Gefrustreerd? Gefeliciteerd! Heb je het gevoel dat je de controle verliest? Zet jezelf op een rustdieet. Vraag iemand die jou goed kent om hints. Welke sterke punten kun je extra aanzetten? Wat kan minder? Laat ‘niets moet, alles mag’ ook voor anderen gelden.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Is armpje drukken momenteel je favoriete bezigheid? Krachtmeting is gezond, maar blijf in contact met de ander. Wees alert als je boos wordt om niets. Is oud zeer de oorzaak? Zie emotie niet als probleem, het geeft rust als je je weerstand opgeeft.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden