null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: Leeuw, laat die dubbele dosis geluk maar komen!

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 13 tot en met 19 juni 2022.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 13 tot en met 19 juni 2022

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

De Tweelingen zit in een fijne flow en dat geeft veel energie. Mediteren, hardlopen, wandelroutes ontdekken of dansen: maak rituelen van routines. Luister naar die podcast tijdens die uitgestelde voorjaarsschoonmaak. Tijd vliegt als je plezier hebt.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Wees mild voor jezelf, Kreeft. Trek geen kleding aan die te strak zit. Kijk liever eens kritisch naar wat er in de kast ligt en behoud alleen de items die flatteren en laten zien wie je nu bent. Superfood en die yogaklas zijn een blijvertje.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw laat zien waar zijn prioriteit én loyaliteit ligt. Iedereen die het je naar de zin maakt, kan rekenen op liefde en aandacht. Je fungeert als wandelend pr-bureau. Loterijtickets gekocht? Laat die dubbele dosis geluk maar komen!

Maagd 23-8 t/m 22-9

Reizen zonder routebeschrijving, dat is extra spannend. De Maagd verkent nu grenzen en niet alleen in de buitenwereld. De week kan verrassend zijn als je iets doet wat je niet durft. Initiatief nemen wordt beloond, vooral in de privésfeer.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Relaties worden opnieuw bekeken. Ga je voor traditioneel of is een open relatie het onderzoeken waard? De Weegschaal is geneigd een gokje te wagen. Wijze woorden komen via een oudere persoon. Spijt krijg je nu van dingen die je níet doet.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Er komt een kans langs om een dynamisch duo te vormen. De Schorpioen vindt, ontwikkelt of verbetert relaties. Gevoelens worden intens, waardoor je gretig uitkijkt naar die ring of een serieuze poging waagt met die date.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Een nieuwe omgeving, nieuwe mensen, ze zijn niet zaligmakend. Toch is de Boogschutter er gevoelig voor. Plan weekendjes weg om naar uit te kijken, want op het werk is het zweten. Carrièreplannen? Kijk vaker naar werk waarbij je iets vóelt.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Treur niet als iets geen geld oplevert. Zelfs van de simpelste dingen word je gelukkig. Dat doet ook relaties goed, mits de Steenbok breekt met die slechte gewoontes. Verban dat beeldscherm uit de slaapkamer en ga voor intiemer contact.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Je menselijke kant helpt iemand van breakdown naar doorbraak. De Waterman scoort als coach, of dat nu gratis is of niet. Neem wel de nodige rust. Het hoofd kan data verwerken als een computer, het hart kan dat niet.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen is deze dagen niet echt tactisch. Van een zachtaardige en empathische persoon kun je zomaar veranderen in een haai. Communicatie is hierbij de sleutel: woorden kunnen nu helen en helpen. Aan jouw de keuze.

Ram 21-3 t/m 20-4

Geloof je de uitdrukking ‘Als je voor een dubbeltje geboren bent, word je nooit een kwartje’? Doet de Ram iets wat ze leuk vindt, dan hoeft ze nooit meer te werken. Bundel je krachten met anderen, de juiste mensen komen nu vanzelf langs.

Stier 21-4 t/m 20-5

Reünies, een toevallige ontmoeting, dat onverwachte berichtje. Het verleden kan de wereld van de Stier op z’n kop zetten. Hoe zit het met die oude liefde? Gebruik drie ogen: twee om te kijken en één om te zien.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden