null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: Leeuw, slinger je wijsheden de wijde wereld in

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 16 tot 22 mei 2022.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 16 tot en met 22 mei 2022

Stier 21-4 t/m 20-5

De Stier spot graag met ‘zweverige’ zaken, maar deze week spreekt je intuïtie een stevig woordje mee. Je lijkt meer te weten dan je denkt. Als een geliefde uit het verleden opduikt, zoek dan samen een duinpan op en praat lekker bij. Je ziet gebeurtenissen nu in een ander licht.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Koop je iets kostbaars? Bewaar dan het bonnetje, misschien moet het retour. Je geniet momenteel van teamwerk. Misschien smokkel je wat met werktijden, maar dat wordt door de vingers gezien. Je bent té leuk gezelschap!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Bedenk wat je plezier geeft: koken, tuinieren, trampolinespringen? Als je deze genoegens met anderen deelt, zijn ze nog leuker. Een clubje is zo opgericht, zeker met een Kreeft aan het roer. Geen carrière (meer)? Zonde, want je hebt echt iets te bieden.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw slingert graag eigen wijsheden de wijde wereld in. Deel je blogs, schilderijen en/of video’s met anderen, dat is dé weg richting nieuwe mensen en avonturen. Ook virtueel reizen voelt nu heel levensecht aan.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De krachtige manager die de Maagd is, staat op. Je geeft anderen les, maar leert ook van hen doordat je de juiste toon aanslaat. Trauma’s uit het verleden worden geheeld. Vraagt het kind in je om aandacht? Geef het dan een knuffel.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Verborgen talenten zorgen voor financiële veranderingen. Het kan zijn dat je eerst geld verliest voordat je meer gaat verdienen. Start een brei-blog, geef een cursus of experimenteer met fysiek genot, zoals doelloos strelen. Begin met eigen gezicht en handen.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Het is tijd om te breken met alles wat je beperkt. Een emotionele voorjaarsschoonmaak brengt je nieuwe oplossingen voor oude problemen. Wanneer iets of iemand in het buitenland trekt, geef dan toe aan je verlangens.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Hoog tijd om dat nieuwe product of die service te lanceren. Dit soort dingen krijgen nu volop de aandacht, ook zonder roeptoeteren. Je herontdekt iets wat je vroeger graag deed. Paardrijden misschien, of fietsen?

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Je hebt zin om van je huis een thuis te maken en gaat daarom op onderzoek uit, letterlijk of in je geest. Ook je lijf vraagt onderhoud, hoe kun je daar beter voor zorgen? Denk goed na en raadpleeg die goede Maagd-vriend(in).

Waterman 20-1 t/m 18-2

Je ontdekt een nieuwe sociale cirkel, mensen met wie je veel gemeen hebt. Dit brengt het beste boven in de Waterman en slijpt vaardigheden fijn. Deel vooral informatie die spontaan opborrelt, wat jij weet zal anderen verrassen.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen zet haar gaven om in klinkende munt. Welk talent gaat het verschil maken? De maan traint je spirituele spieren. Best kans dat een heldere droom een gebeurtenis voorspelt. Raak niet verzeild in een afhankelijkheidsrelatie.

Ram 21-3 t/m 20-4

Iemand die je op sleeptouw neemt, zorgt voor groei en inspiratie. De Ram besteedt nu meer aandacht aan positieve gedachten en rondt iets af dat eerder bleef liggen. De liefde is harmonieus. Een oude vlam kan oplaaien tijdens een reünie.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden