PREMIUM

Weekhoroscoop: Leeuw, wanneer gaat gespin over in gebrul?

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 14 tot en met 20 maart 2022

Viola Robbemondt

Horoscoop: van 14 tot en met 20 maart 2022

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen ziet een betere wereld voor zich en geeft hiervoor het beste van zichzelf. Je omgeving doet mee: samen zwerfafval opruimen, boodschappen doen voor ouderen, zelfgemaakte presentjes uitdelen. Idealisme werkt als een positief virus. Verspreid het vooral!

Ram 21-3 t/m 20-4

Opgeborrelde ideeën zijn rijp voor uitvoering. De Ram likt de lippen erbij af en zet er vaart achter. Eigen regels mogen nu worden gehanteerd. Ze zijn gedurfd en helemaal van deze tijd. Anderen sluiten zich graag aan bij zo veel moderne impulsen.

Stier 21-4 t/m 20-5

Hebben veranderingen je uit balans gebracht? Verdedigingsmuurtjes van de Stier brokkelen af, wat heftige emoties kan veroorzaken. Uit je wensen op een positieve manier om meer gehoor te krijgen. Als er toch onbegrip ontstaat, parkeer de ruzie dan en praat later verder.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Maak tijd voor écht samenzijn. De wereld en de mensen daarin zien er dan direct leuker uit. Bij de Tweelingen valt een extra uitnodiging op de mat: vertel vaker over jezelf in plaats van over anderen.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Doe eens lief, dat weerspiegelt zich in je omgeving. De Kreeft maakt daarvan goed gebruik door relaties te onderzoeken die niet lekker lopen: ga in gesprek. Laat kinderen eerst zelf stoeien voordat je je er (te veel) mee gaat bemoeien.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Wanneer gaat gespin over in gebrul? Vermijd de woorden ‘nooit’ en ‘altijd’. Wees de engeltjes én duiveltjes die deze switch veroorzaken vooral dankbaar. De Leeuw begrijpt het verleden nu, waardoor de toekomst beter kan worden vormgeven.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De lat hoog leggen heeft nu voordelen. Dat ervaart de single Maagd vooral in de liefde. Als je ‘spring’ zegt, vraagt de ander: ‘Hoe hoog?’ Maak geen misbruik van persoonlijke macht en charme, gun de ander net zo veel speelruimte.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Moois in alle vormen heeft de aandacht van de Weegschaal. Stel uzelf de vraag welke emotionele behoefte onder deze koopdrang ligt. De Weegschaal leert genieten van alles wat klein en gratis is. De natuur opzoeken kan emoties losmaken.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Leiden oppervlakkige babbeltjes af van innige gesprekken? Ga na waar je te veel afstand hebt genomen, het is tijd om banden aan te halen. Op het werk kan de Schorpioen de wind niet veranderen, wel de stand van de zeilen.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Boogschutters hebben de neiging te vluchten voor verantwoordelijkheden. Heb je lang iets tegen je zin gedaan, verander dan iets in jezelf. De Boogschutter ruimt het oude op. Dat voelt als een vrije val. Aangename buikkriebels zijn niet uitgesloten.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Eerder genomen beslissingen over huis en haard kunnen spijt opleveren. Heb je wel duidelijk gecommuniceerd? De Steenbok wordt uitgedaagd positieve gevoelens te volgen. De neiging alles tegelijk aan te pakken, werkt verstrooiend. Kies het belangrijkste. Hint: relaties.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Wie alle ballen hoog probeert te houden, laat er weleens eentje vallen. Blijf niet hangen in gevoelens van teleurstelling, maar focus op minder. Een eerlijke blik in de spiegel leert dat de Waterman terug moet naar de essentie.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden