null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: Maagd, ga roddels uit de weg door niet mee te doen

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 18 tot en met 24 juli 2022

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Je innerlijke leider staat op. Opeens wordt de zin van iets helder en die plek in de spotlights bevalt prima. Pas online profielen aan en update je cv. En neem na alle drukte tijd voor thuis. Pas in het gezin ‘Nivea’ toe: Niet Invullen Voor Een Ander.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Iedereen die ‘anders’ is of denkt trekt de blik van de Leeuw. Prima week om jezelf, die ander of je werk onder de aandacht te brengen. Verpak het in een mooi verhaal. Die flirt op de werkvloer is leuk, maar houd de grenzen in de gaten.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Aannames zijn de vijand van intimiteit. Betrap jezelf erop Maagd, en vraag je af: komt mijn reactie voort uit gedachtespoken of uit hoe het écht is? Ga roddels uit de weg door niet mee te doen. De liefde smaakt zoet, geniet stilletjes van de aandacht.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Verdwalen in dagdromen, het zal de Weegschaal niet gauw gebeuren. Toch leef je nu graag een droomscenario uit. Dineren als een filmster, vrijen onder de sterren, in een cabrio door Italië. Maak die reis, dan blijft het niet bij fantasie.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen denkt na over verplichtingen: welke zijn het waard om aan te gaan, welke zeg je gedag? Een ingewikkeld liefdesleven gaat vanaf nu soepeler. Je werkt graag in dienst van anderen, maar blijf wel bij je eigen, heldere voorwaarden.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Bij de Boogschutter staat de relatie met haar moeder centraal. Of ze nog in leven is of niet: opeens zie je haar in een ander daglicht. Onder deze nostalgische invloed ontstaat ook zin om die plek waar je vroeger zo gelukkig was te herontdekken. Of die oude liefde?

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Optrekken met mensen die je kwaliteiten waarderen – en aanvullen, voor die uitdaging staat de Steenbok. Een jongere kan jouw advies goed gebruiken als het wordt gebracht met een omweg. Leren is nu avontuurlijk, vooral als je de inzichten kunt toepassen in relaties.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Minder doen met meer: het lukt de Waterman nu. Renoveer oude dingen en het banksaldo blijft intact. Voor meer innerlijke rust verrijk je je omgeving met zaken als wierook, fonteintjes, halfedelstenen en die windgong. Dromen zijn voorspellend.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Heen en weer pendelen tussen twee locaties brengt interessante interacties. De Vissen zit nu zomaar tegenover een grote liefde in de trein. Of heeft dat goede gesprek van achter het stuur. Platonische relaties hebben nu net zo veel te bieden als Cupido.

Ram 21-3 t/m 20-4

Sta bewust stil bij donder en bliksem in je relatie en je merkt dat ze net zo belangrijk zijn als zonneschijn. Lachen om blunders geeft een opgeruimde sfeer. Kinderen hebben ruimte nodig om fouten te maken. Geen groei zonder tegenslag.

Stier 21-4 t/m 20-5

Alles bij het oude laten lukt niet meer. Dat maakt de Stier een beetje weemoedig. Neem tijd en rust om dingen te verwerken, verveel je lekker een beetje. Dat maakt het gemakkelijker om het oude gedag te zwaaien.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Maak rituelen van routines, zo krijgen gewone dingen meer glans. De Tweelingen wint tijd door te delegeren. Daarmee bewijs je de ander zelfs een dienst! Zorg bij pijn of ziekte voor ondersteuning. Erover praten helpt je over de grootste hobbels heen.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden