PREMIUM

Weekhoroscoop: Maagd, geniet van alles wat de zomer te bieden heeft

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 22 tot en met 28 augustus 2022.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 22 tot en met 28 augustus 2022

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Denk eens terug aan alle kinderdromen die laten zien wie je bent – en kunt worden. Bijpraten over vroeger met oudere familieleden of vrienden van toen kan ook verhelderend zijn. Knopen worden nu eenvoudig ontward, knellende banden worden losser.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Genieten van alles wat de zomer te bieden heeft, maar ook rust zoeken in eigen bubbel, die combinatie is perfect om persoonlijk in balans te komen. Het is nu makkelijk om afscheid te nemen van een gewoonte waar je niets meer aan hebt.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

De Weegschaal ontdekt mooie en minder mooie kanten in vrienden. Die laatste kunnen echter wel een wegwijzer zijn richting meer begrip. Wordt het reageren of responderen? Het onderscheid kennen tussen deze twee, maakt een wereld van verschil.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Samenwerken en samenzijn is voor de Schorpioen een les in het loslaten van controle. Houd wel de eigen stekeligheden een beetje in bedwang. Dit is een mooi moment om anderen vertrouwen te schenken. Kijk omhoog: zelfs zakelijk schijnt de zon.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter is veranderd, en dat is te merken in de omgeving. De kans is groot dat een vriendschap eindigt en dat andere mensen worden aangetrokken. Houd rekening met emotioneel geladen gesprekken. Ga ze luisterend aan, dan kunnen ze verrijkend zijn.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Het zakelijke wiel hoeft niet opnieuw uitgevonden te worden, Steenbok. Een eigen draai geven aan iets bestaands kan ook. Liefde is nu een lastige puzzel, al bestaat die maar uit twee stukjes. Pak achterstallig relatieonderhoud op, dat loont de moeite.

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman zit vol samen-plannen, maar het lijkt erop dat die ene speciale in de wachtkamer blijft zitten. Eraan trekken heeft geen nut, probeer diegene liever te lokken, maak nieuwsgierig. Je lach trekt de ander aan zoals een bloem een bij.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen kijkt niet om naar alles wat misging, maar richt de blik liever vooruit. Wees trots op de bereikte groei en luister alleen naar mensen met opbeurende verhalen. Een huiselijke twist kan eindigen als je open bent over wat er in je omgaat.

Ram 21-3 t/m 20-4

Kleine voorvallen klonteren samen tot een groot drama. Reageer niet meteen op andermans woorden, die zouden verkeerd kunnen worden opgevat. Leid jezelf liever af met spelletjes! Nodig groot en klein uit voor een potje – schaken of dammen mag ook.

Stier 21-4 t/m 20-5

Om je op een taak te concentreren is het slim om er niet steeds iets of iemand tussen te laten komen. Te veel afleiding is de grootste vijand. De Stier leeft nu bewuster en kiest voor kwaliteit in contacten. Een vriend(in) kan zorgen voor een financiële meevaller.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Daal tijdens klusjes op ladders of gladde vloeren af van je hoofd naar je lijf, dat voorkomt ongelukken. De Tweelingen heeft zin in een tuinfeest, een speciale reden is niet nodig. Hang alvast de lampjes op en haal bubbels in huis voor een heerlijke bijpraatavond.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Luister niet naar mensen die het beter denken te weten, je kent jezelf het beste. Heb je net een relatie beëindigd, maak dan even pas op de liefdesplaats. Heftige emoties laten zich creatief goed verwerken, dat levert mooie resultaten op.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden