PREMIUM

Weekhoroscoop: Maagd, houd het met kerst licht en luchtig

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Voor 26 december 2022 tot en met 1 januari 2023.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 26 december 2022 tot en met 1 januari 2023

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Geen gebrek aan licht, lucht en liefde! Dit is een mooie week voor humor. Het leven wordt makkelijker als je elke dag lacht. Geniet van het zalige nietsdoen en gun het jezelf om uitgebreid te dromen. Sta stil bij alles wat er wél is.

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman kan zich goed houden aan afspraken met zichzelf. Minder eten lukt prima en levert extra energie op. Cadeautjes hoeven niet veel te kosten. Ervaringen zijn waardevoller dan spullen. Haal herinneringen op en kijk eens naar de sterren. Aandacht maakt alles mooier.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Laat je niet onder druk zetten om ergens aan mee te doen. De neiging om te vluchten kan aan het eind van de week omslaan in berusting. Dankzij haar rijke fantasie heeft de Vissen een positieve houding. Vooral kinderen nemen daar een voorbeeld aan.

Ram 21-3 t/m 20-4

Beteugel je ondernemingsdrang. Zet geen handtekeningen en reis zo min mogelijk. Ongelukken zitten nu in een klein hoekje. Ook met te snel uitgesproken woorden kan de Ram brokken maken. Het gaat niet zozeer om wat je zegt, maar om hoe je iets zegt.

Stier 21-4 t/m 20-5

Houd er rekening mee dat afspraken anders verlopen dan gepland, dan kan het alleen maar meevallen. De Stier mag zich nu uitgebreid vervelen. Maak die legpuzzel of pak dat breiwerk op. Daarbij laat je nu geen steken vallen.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Als het leven een snelweg is, dan rijdt Tweelingen nu het best uiterst rechts, in slakkentempo. Langzaam bewegen maakt je uiteindelijk sneller. Bereid de omgeving erop voor dat je bij afspraken een slag om de arm houdt. Na een feestje help je opruimen.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Film, theater, etentjes met vrienden: de Kreeft geniet volop. Een lief gebaar of blik van verstandhouding zet jou in vuur en vlam. Het is leuk om trouw te zijn. Voor singles is het lastig kiezen tussen potentiële minnaars. Neem de tijd en geef de tijd.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Je behoefte aan houvast wordt bevredigd door iets vertrouwds. Eer tradities en geef ze door. Onverwachte cadeautjes zijn er in de vorm van extra euro’s of meer vrije tijd. Doe iets terug, dankbaarheid is het geheugen van het hart.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd (her)ontdekt dat kleine dingen een groots effect hebben. Microtasken levert veel op: besteed vijf minuten per dag aan die nare klus. Verstuur mails en appjes niet direct, slaap er een nachtje over. Houd het met kerst licht en luchtig, het eten én de gesprekken.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Koelt een contact (tijdelijk) af? Maak er geen drama van. Je merkt dat je te snel gaat als je gefrustreerd raakt; maak gerust pas op de plaats. Reislust kan worden getemperd door files op luchthavens of snelwegen. Het komt goed.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De nieuwe maan zorgt ervoor dat de Schorpioen alles met geliefde(n) wil delen. Zelfs in vreemden maak je positieve gevoelens los. Jouw lach komt nu op het juiste moment voor iemand. Probeer het niet te analyseren, dan geniet je dubbel van het effect.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter kan wat overprikkeld zijn deze dagen. Zeg daarom niet te snel ja op uitnodigingen. Jij bent meer van de spontane bezoekjes en bezoekers. Problemen met water of elektra kunnen leiden tot onvoorziene uitgaven. Laat ze pas volgend jaar fiksen.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden