PREMIUM

Weekhoroscoop: Ram, goed genoeg is het nieuwe perfect

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 19 tot en met 25 september 2022.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 19 tot en met 25 september 2022

Maagd 23-8 t/m 22-9

Doorzetten is prima, maar toon ook inzicht. Je voelt nu goed aan wanneer je beter voor het compromis kunt gaan, waardoor je aan invloed wint. Diep nadenken veroorzaakt fronsrimpels. Lach vaker over je eigen tekortkomingen. Het zijn er niet veel.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Streng zijn voor jezelf maakt je ook streng naar anderen toe. Overgiet je uitingen met een mild sausje, dan smaakt het iedereen beter. De Weegschaal is wijs als ze haar energie spaart. Vermijd roddels en praat niet negatief over iemand die er niet bij is.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Een bredere blik ontwikkelen maakt dat je meer mogelijkheden ziet. Stel jezelf open en stel vragen. Welk advies zou je jezelf geven? Geloven dat die droom uitkomt, geeft een vrijheidsgevoel. De Schorpioen laat het hart vaker spreken in plaats van het hoofd.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Opzien tegen veranderingen kan je spontaniteit dwarszitten. Praat er niet te veel over, maar zweet je ongemak eruit. Hard sporten hoeft niet, ook van tuinieren, vrijen en dat ommetje maken gaat alles weer stromen. Vergeet niet te genieten van de route, dan komen doelen snel in zicht.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Zelfs weinig slaap deert je nu niet, je hebt energie voor tien. Overmoedige acties kunnen tot ongelukken leiden. De Steenbok wil wat vaker ‘nee’ tegen anderen zeggen, zodat er ruimte is voor een ‘ja’ aan zichzelf. Zie andermans jaloezie als een compliment.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Originele ideeën volgen elkaar in hoog tempo op. Voor je het weet ben je de meeste weer vergeten. Schrijf ze daarom op en kies de beste om op voort te borduren. Maak vaker een dansje, in de woonkamer of in de tuin. Het houdt je gemoed én rug gezond.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Lof van een meerdere, goede kwartaalcijfers: de zaakjes van de Vissen lopen prima. Maak gebruik van deze energie door uit te breiden. Is je sociale cirkel aan vernieuwing toe? Het bestuur van die club of vereniging ziet je graag komen.

Ram 21-3 t/m 20-4

Veel zuurstof en beweging is de remedie voor kleine kwaaltjes. Goed genoeg is het nieuwe perfect. De Ram toont nu meer begrip voor het doen en laten van anderen. Die oude vriendschap krijgt een impuls als je eerder gemaakte fouten ruiterlijk toegeeft.

Stier 21-4 t/m 20-5

Op zoek naar balans? Je vindt nu vooral alles wat in onbalans is. Kwetsende uitspraken kunnen niet teruggenomen worden, dus denk voordat je spreekt. Herinner jezelf aan het motto ‘werk om te leven, niet omgekeerd’. Breng pauzes door met gelijkgestemden, dat geeft inspiratie.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Vriendelijkheid is de sleutel tot zakelijk succes, maar omzeil confrontaties niet. Je mag wat meer voor jezelf opkomen. Nog steeds op zoek naar een geliefde? Kijk wat beter rond in je eigen omgeving. Die goede vriend(in) kan zomaar meer voor je gaan betekenen.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Vertaal die rusteloze stemming gerust naar buitenlandse reizen. Geen geld, tijd of zin om het vliegtuig te pakken? Reis dan virtueel via documentaires, films of je eigen droomwereld. Het levert sowieso positieve prikkels op.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Gezelligheid kent geen grenzen, zelfs niet tussen vier muren. Die vlinders in je buik vieren wilde feestjes. Tem ze geregeld, anders kom je overdonderend over. Net een nieuwe geliefde? Het klinkt misschien tegenstrijdig, maar afwezigheid doet de liefde juist opvlammen.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden