Weekhoroscoop

Weekhoroscoop: “Ram, je bent nu zeer sociaal en sensueel”

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (week)horoscoop voor je klaar. Deze week leert de Weegschaal veel over relaties en de Boogschutter blaakt van zelfvertrouwen.

Van 28 juni t/m 4 juli 2021

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Gevoelens waarover de Kreeft normaal gesproken niet makkelijk praat, rollen deze dagen zomaar over de lippen. Eigen interesses matchen nu goed met die van de omgeving. Gun je partner meer vrijheid. Komt daardoor onzekerheid naar boven? Dan valt er iets te leren.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw is in een positie waarin ze anderen kan helpen. Die mogelijkheid pak je met twee handen aan. Er is veel begrip over en weer. Geef wel op tijd grenzen aan en voorkom overbelasting, want innerlijke onrust kan er ook voor zorgen dat je te veel doet. Nee is nee.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd ziet zowel de voor- als nadelen van een relatie. Je begrijpt nu ook beter waar eerdere twijfels vandaan kwamen. Focus op je emotionele behoeften als je op zoek gaat naar een partner. Je wilt waardering en respect én vrouwelijk zijn. Begin met een leuke jurk.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Loopt het niet lekker op het werk, dan heeft dat thuis z’n weerslag. En omgekeerd. Duik in je gevoelsleven en onderzoek waar die onrust vandaan komt. De Weegschaal leert nu veel over relaties. Welke voelen goed en welke zijn toe aan een update? Alles begint bij jezelf.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen doet graag wat goed is voor de gemeenschap of voor haar gezin. Jezelf op de tweede plaats zetten, loont nu. Bedenk dat degene aan wie je offers brengt het waard is. Dan kan er steun komen uit onverwachte hoek.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter blaakt van zelfvertrouwen. Maar maak het niet te bont: te veel geld uitgeven, te veel willen doen, te veel zeggen. Voor je het weet is een ander op de tenen getrapt. Idealisme kan geen kwaad, het doet de liefde zelfs goed. Gedeelde dromen kunnen uitkomen.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Een veilige thuishaven is nu veel belangrijker dan op reis gaan. Wel gaat de Steenbok op ontdekkingstocht in haar eigen innerlijk. Gebeurtenissen uit het verleden worden verwerkt en je leert te vergeven en vergeten. Vat botsingen niet persoonlijk op: iemand test je grenzen.

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman is aanhankelijk en bouwt aan een tweepersoonsnestje. Waren er relationele spanningen, bespreek je gevoelens dan. Dat kan eng zijn, maar duidelijkheid werkt toch het best. ‘Ik verlang naar...’ en ‘Ik zou het fijn vinden als…’ zijn mooie openingszinnen.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen dompelt zich nu graag onder in het ongrijpbare. Tarotkaarten leggen, holistische gezondheid, religies en spiritualiteit. Kan je partner het niet meer volgen? Leg uit dat je jezelf beter wilt leren kennen. Inzichten delen zorgt voor meer begrip.

Ram 21-3 t/m 20-4

Haar, make-up en kleding hebben je aandacht. Klopt je uiterlijk met hoe je je voelt? De Ram is nu zeer sociaal en sensueel. Nieuwe relaties krijgen alle aandacht, oude leven op. Verlangens van vroeger hebben nu de neiging om werkelijkheid te worden.

Stier 21-4 t/m 20-5

Verschillen tussen mensen geven wrijving. En glans! Waarschijnlijk neemt werk de Stier in beslag. Toch houd je het hoofd koel en ben je ook thuis ‘aanwezig’. Die innerlijke rust geeft veel charisma. Mocht er toch strijd ontstaan: wees de wijste, ongeacht leeftijd.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Vroegere verlangens houden de Tweelingen bezig. Stof oude idealen af en check de houdbaarheidsdatum, best kans dat dromen in vervulling gaan. Je kraakt nu ook graag kritische noten. Verlies de positieve dingen niet uit het oog.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2021 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden