null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: Schorpioen, verstand op nul!

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week 16 tot en met 22 maart 2023.

Viola Robbemondt

Horoscoop: van 16 tot en met 22 maart 2023

Vissen 19-2 t/m 20-3

De nieuwe maan in het eigen teken brengt een uitdaging: de Vissen wil geen jaknikker zijn. Geef je mening en menigeen hangt aan je lippen. De huishoudpot heeft extra vulling nodig: check de rommelzolder of schuur op verkoopbare spullen.

Ram 21-3 t/m 20-4

Voor meer plezier gaat de Ram terug naar haar jeugd. Doe je wat je toen ook graag deed en pak die teamsport of kookclub weer op. Het onbekende trekt en reisjes geven een avontuurlijk gevoel. Ver weg hoeft niet, een dag in een onbekende stad voldoet ook.

Stier 21-4 t/m 20-5

Omarm niet meteen alles wat nieuw is. Te snelle beslissingen pakken nu minder gunstig uit. Ruimte voor jezelf nodig hebben kan zich vertalen in ruzie met je lief. Sluit geen compromis, het voelt beter dan ooit om je eigen plan te trekken.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Iemand staat helemaal achter je en dat voelt heerlijk. Lijkt iets moeilijk? Pak het met beide handen aan, die stress zorgt er juist voor dat het beter lukt. Dit is ook een prima week voor een lief belletje of appje naar degene met wie je onenigheid hebt.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Voors en tegens afwegen is zinloos. Geef eerder je intuïtie ruim baan, je voelt prima aan wat goed is voor de eigen ontwikkeling. Spreekwoordelijke bollen die je vorig jaar heb geplant, komen nu op als narcissen. Ze staan voor ‘dít wil ik bereiken’. Geef ze dagelijks aandacht.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw ziet de zin en onzin van problemen en kan erom lachen. Je omgeving warmt zich aan dat optimisme, maar hang alleen niet de joker uit met andermans gevoeligheden. Vooral onzekere geliefden trekken zich dat wegwuiven persoonlijk aan.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Zie eigen en andermans fouten niet als falen, maar als feedback. Je ontdekt snel wat je ermee kunt. De Maagd kan anderen behoorlijk achter de broek aan zitten. Respecteer ieders tempo. En let op: wie ongeduldig is, moet extra lang wachten.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Een bloemetje kopen voor de zieke buurvrouw. Een compliment aan je beste vriend(in). Die glimlach voor de postbode. Je doet het niet alleen voor de ander, maar ook voor jezelf. Een vaderfiguur opent deuren die voorheen gesloten bleven.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Welke onvervulde wensen wil je waarmaken? Onderzoek je relatie met geld, gaat het om de poen of om vervulling? Ruzie, ook die in je hoofd, maakt moe. Verstand op nul lukt beter. Doe een dansje en schud die gedachten lekker op.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Laat je neus zien bij je baas of chef, of collega-ondernemers. Spiegel je aan degene die je het meest bewondert en deel zonder gêne die gekke ideeën. Ze bevallen. De Boogschutter heeft nu veel invloed en de nodige fans. Geef de liefde ruim baan.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Veranderingen vliegen je om de oren, Steenbok. En eigenlijk kun je er geen genoeg van krijgen. Tot je grote verbazing zeg je ja op iets spannends. Pas op, doe geen toezeggingen voor de acties op lange termijn. Stem af op jezelf: hoofd koel, hart warm.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Nee zeggen tegen de ander betekent niet per se ja zeggen tegen jezelf. Niet iedereen zal je dit in dank afnemen. Ga evengoed voor je eigen plan en laat kritiek voor wat die is. Vooral als-ie komt van mensen aan wie je nooit advies zou vragen.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden