PREMIUM

Weekhoroscoop: Steenbok, eigen succes is niet langer genoeg

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 27 juni tot en met 3 juli 2022.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 27 juni tot en met 3 juli 2022

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Investeer niet in andermans problemen, maar laat mensen hun eigen zaken oplossen, dat vergroot hun zelfvertrouwen. De nieuwe maan geeft je een duwtje richting financiële zelfstandigheid. Woonruimte over? Dit is het moment om er iets mee te doen: verhuren, opknappen, verkopen of vluchtelingen huisvesten. Wie goed doet, goed ontmoet.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Een warm hart staat iedereen goed. De Leeuw brengt haar zachte gevoelens onder woorden. Dat is mooi, maar verwar emoties niet met feiten. Maak er gerust een one woman show van – maar is je partner niet belangrijker dan een groot publiek?

Vissen 19-2 t/m 20-3

Als een spons zuig je andermans emoties op. Tip: zet de ventilator aan en blaas die mistige energie weg. Vissen die nog verslaafd zijn aan te veel eten, alcohol of negatieve gedachten, kunnen de lamp op hun schaduwkant zetten. Dan wordt alles helder.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd heeft zin om haar huis op orde te brengen. Niks mis met een uitgestelde voorjaarsschoonmaak. Sterker nog: trek die door naar het werk. Welke taken wil je liever dele­geren? Versimpel je leven, rust in de tent is ook goed voor je gezondheid.

Ram 21-3 t/m 20-4

Geheimen kunnen opduiken als lava uit een vulkaan. Een slimme Ram laat de as dalen voordat er grote beslissingen worden genomen over trouwen, samenwonen of een huis kopen. Hoge verwachtingen zijn toekomstige teleurstellingen, maar word er niet bitter van.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter geniet van de harmonie die een zekere routine met zich meebrengt. Deze nodigt zelfs uit om extra taken af te ronden. Van geliefden krijg je momenteel veel terug, vooral de kinderen zijn een bron van vreugde.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Eigen succes is niet langer genoeg, de Steenbok wil succes voor allen. Familieleden mogen je als kruiwagen gebruiken en je doet met plezier een goed woordje bij invloedrijke mensen. Maar onthoud: charme werkt prima, talent werkt beter.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Mist er nog een kraal aan de ketting? Zoek dan iemand die deze lege plek kan vullen. Let daarbij niet alleen op de juiste papieren, maar kijk naar ervaring en neem geen genoegen met ‘bij gebrek aan beter’. Zo krijg je de juiste persoon op de juiste plek.

Stier 21-4 t/m 20-5

In de liefde is de Stier moedig, je windt iedereen om je pink. Maar leid je ook het leven dat je graag wil? Het is slim om niet te bezwijken voor lekkere trek, maak gezonde keuzes. Die kunnen trouwens óók lekker zijn. Je kook- of afhaalkunsten bewijzen dat.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Je relatie heeft baat bij een wekelijkse date. Conversatie werkt lustopwekkend voor de Tweelingen, dus plan bezigheden die de dialoog op gang houden. Verklap elkaar kleine geheimpjes of geef complimenten, die werken als verbale zonneschijn.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Doe je ogen even dicht en geef de verbeelding de vrije loop. Wat zou je doen met een miljoen? Is het antwoord: stoppen met werken? Laat je wat vaker leiden door introspectie, daardoor word je een (nog) betere versie van jezelf.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Eigenwijs zijn is prima, maar niet ten koste van anderen. Persoonlijke groei staat centraal voor de Waterman, je wikt en weegt: wat kan ik zeggen, wat houd ik voor mezelf? Wees niet bang om jezelf onder de loep te nemen, je kunt het hebben.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden