PREMIUM

Weekhoroscoop: Steenbok, verruil wifi voor intimiteit in bed

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 2 tot en met 8 mei 2022

Viola Robbemondt

Weekhoroscoop: van 2 tot en met 8 mei 2022

Stier 21-4 t/m 20-5

Het is verleidelijk om terug te vallen op oude gedragspatronen, maar het brengt je niet echt verder. Aan de ene kant maakt dat je een passionele geliefde, aan de andere kant ligt jaloezie op de loer. Kies wijs.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Politieke spelletjes en roddels zijn twee bezigheden waarmee de Tweelingen graag haar tijd vult. Gebruik die energie nu liever voor positieve veranderingen. Je brengt mensen samen, zowel op het werk als in de liefde.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Deze week staat in het teken van een ommekeer. Iets wat je uit je slaap hield, lost op. Met een boeiend persoon kun je twee kanten op. Welke dat ook is: blijf (financieel) zo veel mogelijk zelfstandig. Er een tweede thuis op nahouden, hoeft geen droom te blijven.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Het is tijd om alle financiële schulden af te lossen. Vooral die aan vrienden en geliefden. Vriendschap krijgt deze week een nieuwe impuls. Mensen met wie je omgaat, besmetten je in positieve zin. Rust samen uit.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Zet de schouders onder je eigen zekerheden, dat maakt het makkelijker om verbanden te leggen. Vrijgezel? Laat die lange eisenlijstjes maar voor wat ze zijn. De liefde toont zich op een heel andere manier. Boer zoekt Maagd, liefde in Verweggistan? Het zou zomaar kunnen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Wees voorzichtig met wensen, ze zouden weleens kunnen uitkomen! Doe alleen beloftes die je écht wil nakomen. De nieuwe maan geeft impulsen om die sluimerende hobby tot leven te wekken. Het is zelfs een optie om er geld mee te verdienen.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Een eigen stek geeft een beschermd gevoel, maar check wel de rookmelders en pas op voor ongelukjes. Je werkt aan je gezondheid. Vertroetel jezelf ook vaker. De combinatie gezond en lekker bestaat!

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Maak nu werk van je financiën om verrassingen achteraf te voorkomen. Je wentelt je in het thuisgevoel. Al eens gedacht aan huizenruil, of een lange reis met een camper? Een half jaartje in het buitenland laat de creativiteit stromen.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Houd je ogen open voor dingen die toevallig lijken. Je kunt je gezelschap nu goed ‘lezen’. Tijdens een gesprek graaft iemand dieper voor meer informatie. Een mooie tijd om slechte gewoontes te doorbreken. Verruil wifi voor intimiteit in bed.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Zeggen vrienden dat je avonturen en ideeën niet misstaan in een boek of in een reeks blogs? Tijd om de daad bij het woord te voegen. Reageer vaker op een leuke manier op de directe omgeving. Dan komen gelijkgestemden vanzelf naar je toe.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Iemand die je zag als concurrent kan voor een verrassing zorgen. Vergeet wraakacties en vorm dat dynamische duo. Je mag vissen in een enorme poel van relaties. Fijn, maar wees niet naïef. Zakelijke transacties hebben wel degelijk een handtekening nodig.

Ram 21-3 t/m 20-4

Relaties worden getest. Wie gaat er voor je door het vuur? Voor wie maak je een kop soep als het niet gaat? Valse vrienden vallen af, maar wees er niet rouwig om. Zo blijft er meer tijd over voor degene die echt van je houdt.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden