PREMIUMWeekhoroscoop

Weekhoroscoop: Stier, overschat jezelf niet, maar blijf realistisch

Weekhoroscoop: Stier, overschat jezelf niet, maar blijf realistisch Beeld Libelle
Weekhoroscoop: Stier, overschat jezelf niet, maar blijf realistischBeeld Libelle

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 12 tot en met 18 januari 2023.

Viola RobbemondtLibelle

Horoscoop: 12 tot en met 18 januari 2023

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Verlangen naar verandering en zoeken naar uitdagingen houden de Steenbok bezig. Vooral op het gebied van persoonlijke ontwikkeling worden grote stappen gezet en je durft nu wat je eerder niet durfde. Pak alles aan wat je ogen doen twinkelen, het komt je later ten goede.

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman is momenteel kritisch op uiterlijkheden en vooral de partner moet het ontgelden. Omdat je het zo charmant brengt, kom je ermee weg. Bedenk wel dat anderen niet per se in jouw perfecte plaatje hoeven te passen.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Gesprekken zijn er om aan te gaan. Jouw behoefte aan uitwisseling wordt bevredigd en je waardeert andermans mening. In de liefde wil je iets ophelderen. Bedenk vooraf wel: hoe breng ik het op een mooie manier? Met zachte ogen kijken brengt oplossingen.

Ram 21-3 t/m 20-4

Gevoel en verstand vechten iets uit. Explosiegevaar! Andermans waarheid blijkt anders dan die van jou en dat geeft een eenzaam gevoel. Breek dat muurtje om je heen af en toon kwetsbaarheid. Hulp is onderweg, de manier waarop is verrassend.

Stier 21-4 t/m 20-5

Overdrijven is een valkuil. Te veel eten, te veel werken, te veel geld uitgeven... Overschat jezelf en je mogelijkheden niet, maar blijf realistisch. Je partner bewondert je (weer) om je daadkracht. Een toevalstreffer is een eyeopener: relax, niets is onder controle.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Net als in de film, ik wil het! Vertel je partner over je romantische verlangens. Hij of zij heeft meer begrip dan verwacht en komt je tegemoet. Single? Maak het vinden van ‘de ware’ niet te belangrijk. Wees eerst je eigen ware.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De balans tussen privé en werk zit goed, de Kreeft is een voorbeeld voor velen. In de liefde openen zich allerlei mogelijkheden. Een oude relatie krijgt nieuwe impulsen. Of je komt in nieuwe, interessante kringen terecht. Romances die nu beginnen voelen als voorbestemd.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Overal knipogen mooie spullen. Plak een briefje op je bankpas: heb ik dit echt nodig? Het antwoord blijkt vaak ‘nee’. Was er ruis op de lijn met je partner, dan is het nu weer tijd om te ontspannen. Charmeer met lekker eten, zelfgemaakt scoort hoog.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Zelfsabotage zorgt voor teleurstelling, Maagd. Doorbreek de negatieve spiraal en versterk je eigenwaarde. Je bent ook waardevol als je níets doet en géén initiatief neemt. Wees niet te bescheiden in de liefde. Durf te vragen wat je graag wil.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Verruil de joggingbroek voor iets verleidelijks. Maak je anders op, gooi de haren los. De Weegschaal schudt alledaagse ‘moetjes’ van zich af. Je partner kijkt misschien jaloers toe. Kies toch voor jezelf en blijf interessant voor hem of haar.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen kan er niet tegen als een ander vertelt hoe het moet. Knellende banden worden nu gemakkelijk verbroken. Je vindt zelfs originele manieren om kalm je punt te maken. Te veel samendoen met een geliefde benauwt. Herontdek een eigen hobby.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Als het lijkt alsof iedereen tegen je is, blaas dan fysiek stoom af, Boogschutter. Boks met de wind, scheld tegen de regen. Richt je deze week vooral op al die dingen die je wél kunt en wat wél lukt. Dat is veel meer dan je denkt.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden