null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: Stier, zie stress als je beste vriend: die houdt je alert en actief

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 29 augustus tot en met 4 september 2022.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 29 augustus tot en met 4 september 2022

Maagd 23-8 t/m 22-9

Oude manieren werken niet meer. De Maagd gaat voor een emotionele make-over en neemt verantwoording. Dwing meer respect af en toon zowel vrede als onvrede, dan loopt niemand over je heen. Draag littekens en blauwe plekken als sieraden.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

De Weegschaal wil leren. Cursussen, workshops en opleidingen geven inspiratie. Breng ze in de praktijk, dan blijft de info ook hangen. Relaties zijn nu lastig. Verruil de angst om iemand te verliezen voor nieuwsgierigheid. Hoe lig je zelf in de markt?

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Een financiële beslissing uit het verleden komt spoken. Iets kan duurkoop zijn geweest. Ontevreden over je werk? Inzichten hoe je anders geld kunt verdienen, komen van een Waterman. Houd je partner up-to-date, anders voelt deze zich buitengesloten.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Van een trieste ballade een feestnummer maken is je specialiteit. De neiging van de Boogschutter om de baas te spelen krijgt nu een speels randje. Mensen werken momenteel graag mee. Thuis is geduld het codewoord: je hoeft niet alles te uiten wat je denkt.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Verlangens doen ertoe, ook als ze niets met werk te maken hebben. De nieuwe maan nodigt uit na te gaan waarvan je relationele hart gaat kloppen. Maak samen een gek TikTok-filmpje of boek een tantrasessie. Laat die wilde kant spreken.

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman bruist van de gelukshormonen. Eet een extra eitje, zaden en banaan. Geniet van knuffels, massages én de zon. Vraag hulp bij communicatie en financiële zaken. Zelfvoorzienend zijn is mooi, op anderen leren vertrouwen óók.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Irritaties met ouders, kinderen of partner zijn een signaal: gun jezelf die wijze blik in de spiegel. Kijk jezelf in de ogen en omarm het mooie én het lelijke. De Vissen leert frustraties eerlijk te uiten, zonder schuldigen te zoeken.

Ram 21-3 t/m 20-4

De handrem staat op activiteiten en relaties. De Ram heeft de neiging voor de lol discussies aan te gaan. Zorg ervoor dat je woorden niet verdelen maar verbinden. Houd rekening met de gevoeligheden van anderen.

Stier 21-4 t/m 20-5

Er bestaat een kans dat de Stier een (juridische) strijd moet uitvechten. Je laat niet over je heen lopen. Wees verstandig en roep de hulp in van iemand die goed is met woorden. Zie stress als je beste vriend: die houdt je alert en actief.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

De week is als een zak Engelse drop: de ene dag smaakt beter dan de andere. Maak er het beste van. ‘Ik weet het niet’ vaker accepteren, helpt. Ook van jezelf. Tweelingen die zich moeten voorstellen of gaan solliciteren, maken een gouden eerste indruk.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De Kreeft die verandering van iemand verwacht, moet de eigen verwachtingen ook aanpassen. Trek je terug uit het reguliere circuit. Bezoek iemand in het buitenland die je lang niet hebt gezien. Focus op zaken waarop je wél invloed hebt.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Wie is te vertrouwen? Wie staat aan mijn kant? Stel gewetensvragen vooral aan jezelf. Relationele hobbels zijn te pareren met wedervragen. Zo kom je erachter wat de ander nodig heeft en krijgt de Leeuw zelf ook bedenktijd. Het levert antwoorden op waar jullie allebei iets aan hebben.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden