null Beeld

PREMIUMWeekhoroscoop

Weekhoroscoop: Tweelingen, als een slang gooi je die oude huid af en kies je voor een make-over

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 26 september tot en met 2 oktober 2022.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 26 september tot en met 2 oktober 2022

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Een goed moment om vol enthousiasme te starten met die cursus, opleiding of studie. Boeken zijn er om gevreten te worden. Tijdens reizen zuig je indrukken op als een spons. In een relatie wordt de lucht gezuiverd door intense aandacht voor elkaar, ook fysiek.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Dat de Schorpioen alle vlekjes uit relaties veegt, poetst en boent, kan best irritant zijn voor de ander. Grenzen zijn er om verlegd te worden, maar informeer ook eens naar de wensen van je partner. Laat oude onzekerheden niet in de weg staan van nieuwe ervaringen.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Je laat zien dat je er bent voor je geliefde(n) en dat vertaalt zich in aapjesgedrag; jullie kunnen niet van elkaar afblijven. Er hangt romantiek in de lucht, dat is duidelijk. Samen dansen en naar muziek luisteren brengt de Boogschutter in een bijzondere gemoedstoestand.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Dagelijkse routines gaan op de schop, de Steenbok wil het anders, beter, efficiënter. Ook het lichaam wordt onderworpen aan een nieuw regime. Dat kan intermittent vasten zijn, een looptraining of bepaalde therapie. Hoe dan ook, het wordt een vast onderdeel van de dag.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Er valt een uitnodiging om je creatief te uiten op de deurmat. Begin aan een nieuw schilderij, speel een deuntje op de gitaar of bekwaam je in portretfotografie. Je zult merken dat het voor een heerlijke flow zorgt waardoor je nergens anders meer aan denkt.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Deze week staat in het teken van iets of iemand terugvinden. Wat maakt dat los? Het is ook een prima tijd om te reflecteren op eigen groei. Heb je een partner? Informeer dan hoe hij of zij dit beleeft. Jullie gaan nu helemaal in elkaar op. Comfort is het codewoord in de slaapkamer.

Ram 21-3 t/m 20-4

Een week voor amoureuze gevoelens, dus organiseer dat verrassingsuitje met je partner of die speciale date. De Ram heeft nu volop oog voor schoonheid en kunst. Sla gerust aan het shoppen na dat museumbezoek en maak een verpletterende indruk met je nieuwe aankopen.

Stier 21-4 t/m 20-5

Grote kans op nieuws uit de financiële hoek. Goedkeuring voor die hypotheek, een bonus op het werk misschien? De Stier ziet de bankrekening groeien. Dat idee om op een andere manier geld te besparen of te verdienen krijgt nu handen en voeten.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Als een slang gooi je die oude huid af en kiest voor een make-over. Je gaat zelfs aan de slag met een personal trainer en begint met het dieet waar je zo tegen opzag. Zo vindt de Tweelingen zichzelf fysiek opnieuw uit, en het resultaat: wow!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Loslaten is een goede zaak, maar hoe dan? De Kreeft vindt deze week antwoord op die vraag. Ook al weet je niet precies wat er in die rugzak zat, door hem los te laten voelt het alsof er een last van je schouders verdwijnt. Je bent er vol van, dus praat erover.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Iemand die je nu ontmoet, kan een grote rol in je leven gaan spelen. Het is alsof de Leeuw in de spiegel kijkt en zichzelf ziet. Best kans dat jullie samen in zaken gaan of een club oprichten. Of het nou is om toneel te spelen, te zingen of dansen, je vermaakt je kostelijk.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De tijd van dromen en erover nadenken is voorbij, de Maagd mag aan de slag. Je laat die over-kritische houding varen en traint vaardigheden waarvan je ogen gaan glanzen. Die zachte blik maakt je aantrekkelijk, dus iedereen doet graag mee.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden