PREMIUM

Weekhoroscoop: Tweelingen, dat goede humeur werkt aanstekelijk

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 18 tot en met 24 april 2022

Viola Robbemondt

Horoscoop: Van 18 tot en met 24 april 2022

Ram 21-3 t/m 20-4

De wereld lijkt nu vaag en onlogisch. Check vóór een reis driedubbel de vertrekdata, tickets en geldigheid van je paspoort, dat voorkomt een kater. Kan die goede vriendschap liefde worden? Doe geen aannames, stel vooral veel vragen.

Stier 21-4 t/m 20-5

Een gift, bonus of andere financiële meevaller maakt blij. Je hoeft er niets voor te doen. De Stier wil het liefst ín haar partner kruipen. Een half woord is genoeg en niets is teveel. Geef elkaar wel ruimte om te ademen.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Dat goede humeur werkt aanstekelijk. Zelfs zakelijke contacten worden als was in de handen van de Tweelingen. Sla nu toe voor commercieel succes. Ook in relaties breng je frisse moed. Een geliefde geniet van je gulheid. Aandacht maakt alles nog mooier.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Krijgt de Kreeft iets terug voor die mooie, romantische gebaren? Meer eisen stellen mag best, net als je relatie opnieuw onder de loep nemen. Een flirt op het werk is deze week niet uitgesloten. Alles wat ten koste gaat van een ander is echt een no-go.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De liefde, en dan vooral spannende uurtjes, halen de Leeuw uit haar winterslaap. Daten in het donker? Samen op safari? Het zorgt voor een twinkeling in je ogen. Haal dat ene zakelijke idee weer van stal. Van dromen naar durven naar doen!

Maagd 23-8 t/m 22-9

Inzicht geeft overzicht. Praat over je gevoelens, dan komt er vanzelf meer begrip van anderen. Wees niet bang om ook knelpunten te benoemen. De Maagd is nu slagvaardig. Dit is hét moment om eerder verzamelde credits te innen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

De Weegschaal voelt zich soms als Alice in Wonderland. Ben ik nu gek, of zijn zij het? Je laat jezelf meer zien dan ooit. Het risico is dat anderen je pijn en verdriet voelen. Wees gerust, gedeelde smart is halve smart.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

De Schorpioen heeft last van sleur. Stop dromen over ‘anders’ leven niet weg. Het is tijd om die studie op te pakken, te verhuizen of diepgang te vinden in de liefde. Een winnaar is een idealist die niet opgeeft.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Allergisch voor iedereen die met kritiek komt? De Boogschutter blijft nu kalm en is toch sterk. Wil je relaties niet verstoren, gebruik dan je verstand. Als het niet lukt om iets in mooie woorden te verpakken, wees dan in elk geval zo transparant mogelijk.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Persoonlijke relaties zijn belangrijk en dat is een beetje schrikken voor de Steenbok. Je wilt niet afhankelijk zijn. Toch merk je dat steun geven ook fijn kan zijn. Gun dat ook die ander. Denk niet te veel aan morgen, genieten kan alleen nu.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Wees je eigen beste vriend(in). Die houding geeft een bepaalde gloed én trekt gelijkgestemden aan. De Waterman oogst veel complimenten. Mensen met een speciale achtergrond trekken. Wordt het serieus? Leer elkaar eerst beter kennen.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Zit er verandering in de lucht? Pleeg geen verzet, maar ga mee met de flow. De Vissen speelt zichzelf in de kijker. Reclame maken voor jezelf of je bedrijf levert unieke ontmoetingen op. Open je hart en het wordt geraakt.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden