PREMIUM

Weekhoroscoop: Tweelingen, emotionele én praktische hulptroepen zijn onderweg

L24_Horoscoop Beeld L24_Horoscoop
L24_HoroscoopBeeld L24_Horoscoop

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 30 mei tot en met 5 juni 2022

Viola RobbemondtL24_Horoscoop

Horoscoop: 30 mei tot en met 5 juni 2022

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Er komen veel veranderingen op je af en dat kan vermoeiend zijn, Tweelingen. Inwendig noodweer is niet uitgesloten. Hulptroepen zijn onderweg voor de nodige emotionele én praktische steun. Tip: rustig blijven ademen!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Te veel aanpassen aan een ander maakt de Kreeft opstandig. Probeer te leven naar eigen inzicht en trek je niets aan van wat de buren vinden. Als de Kreeft laat zien wat ze kan, kan ze zomaar anderen inspireren.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Het universum geeft de Leeuw een boost waardoor de liefde kan opvlammen. Dat is niet zonder risico, want welke spiegel houdt je geliefde je voor? Hoe bevalt de reflectie? Laat het vooral je hart spreken en niet het hoofd.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd kent haar waarde allang, de wereld bevestigt het nu. Alles wat met delen te maken heeft, wordt door haar vermenigvuldigd. Er is hulp, soms tegen wil en dank. Die weggestopte boosheid mag er nu uit. Bokssessie, iemand?

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

De Weegschaal ziet het mooie van kleine dingen: dat tulpenveld, die klaterlach, het ochtendgezang van een merel. Dankbaarheid kleurt de dagen. Stel jezelf bij hobbels onderweg de vraag: maakt dit over een jaar nog uit?

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Karma belt. Neem je op? De Schorpioen wordt geconfronteerd met een oud-geliefde, kwaal of spijt. Het gevoel van verbondenheid keert terug als zij iets deelt wat ze eerder geheimhield. En bedenkt wel: elk huisje heeft z’n kruisje.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Gezellig en gezapig maakt plaats voor passie en plezier! Niet alleen de innerlijke reiziger, ook de artiest in de Boogschutter laat van zich horen. Je popelt om je creatieve talenten te laten zien en trekt gewillig publiek. Ga ervoor!

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Gevangen in een web van moetjes? De Steenbok wil eruit! Er is een kans op confrontaties met geliefde(n). Laat oude koeien in de sloot. Lijkt het gras elders groener? Onthoud: de enige normale mensen zijn mensen die je niet goed kent.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Als vrienden en familie te veel vragen, is in een ijsberg veranderen niet de juiste strategie. Wellicht moet de Waterman haar wensen gewoon spellen. Laat zien wat je in je eentje voor elkaar krijgt.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Iemand die eerder als platonisch werd afgeschreven, kan nu perfect zijn. De Vissen plant, ook met een partner, gepassioneerde dates. Samen naar een massagecursus of wordt het een wijnproefweekend? Heb lief met alle zintuigen.

Ram 21-3 t/m 20-4

Of het nu gaat om plezier tussen de lakens of orde scheppen in financiën, ontspanning is belangrijk voorspel. Het is niet alleen veel sensueler dan adrenaline, je motor draait er ook langer op! Investeer wijs.

Stier 21-4 t/m 20-5

Waar gaat je energie naartoe? Leg een potje voor ‘ontwikkelingskosten’ aan. Stieren die te veel achterover leunen in hun relatie: wakker worden! Stap in de juiste richting en je partner danst vanzelf mee.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Meer over

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden