PREMIUMWeekhoroscoop

Weekhoroscoop: Tweelingen, neem de tijd om niets te doen

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 19 tot en met 25 december 2022.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 19 tot en met 25 december 2022

Steenbok 21-12 t/m 19-1

De behoefte om de kerstdagen ‘net als vroeger’ te vieren kan sterk zijn. Dit is het moment om die vriendengroep van toen te polsen. Grote kans dat er na een contactluwe periode weer aanknopingspunten zijn. Ook oude liefdes kunnen opduiken. Je weet nu beter wat je wil.

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman wordt uitgenodigd om te kijken met het hart in plaats van met de ogen. Op wie laat jij je blik vallen? Geef complimenten in plaats van kritiek. Let er ook op dat jouw grenzen niet worden overschreden. Elk weerwoord is raak.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Een misser op het werk betekent niet dat jij een miskleun bent. Het is een kans om dingen opnieuw te doen. Zet reminders in je telefoon voor belangrijke data. Dat helpt de hersenen aan meer ruimte en rust. Schrijf positieve levenslessen op, dan blijven ze hangen.

Ram 21-3 t/m 20-4

Liever lui dan moe, het is geoorloofd deze dagen. Schrijf op wat je volgend jaar anders wil doen. Ideeën rollen nu vlot uit de pen. Iemand uit het verleden kan je eraan herinneren hoezeer je veranderd bent, in je voordeel!

Stier 21-4 t/m 20-5

De Stier pakt iets op wat ze in de zomer heeft laten liggen en ziet weer wat ze voor ogen had. Veel waar­heden bestaan deze week naast elkaar. Laat de logica vaker los. Vooral als je terugdenkt aan een dierbare en een teken lijkt te krijgen...

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Neem de tijd om niets te doen, dat brengt iets in perspectief. Maak plannen voor verwennerij buitenshuis, dan geniet je geliefde mee. Klopt oud zeer op de deur? Schrik niet van die regenbui. Vergeet de paraplu, dans door de plassen.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Was de Kreeft eerder nooit zo van risico’s nemen, haar plannen zijn nu gedurfder en origineler dan ooit. Kan een geliefde erin mee? Verleidingskunsten maak je waar met daden. De ontspanning straalt van je gezicht en je voelt je jonger dan ooit.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw vertaalt negatieve ervaringen nu moeiteloos naar positieve verwachtingen. Zorg nu extra goed voor jezelf, dan profiteert de omgeving mee. Een zieke fleurt op van een bezoek. Je partner zoekt fysiek contact. Kaarslicht maakt alles nog mooier.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Zet alles wat kan wachten in de wacht. Studies gaan voortreffelijk, de Maagd doorziet en begrijpt nu vlot en veel. Gevoel voor schoonheid vertaalt zich in een frisse look. Kijk daarvoor niet buitenshuis: de eigen kledingkast herbergt mooie geheimen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Aan (te) veel nadenken komt een einde. De Weegschaal richt zich nu op de uitvoering van haar ideeën, verder aangewakkerd door iemand die anders denkt. Samen kom je verder. Zie een misser uit het verleden niet als te tragisch. Alles heeft nut en betekenis.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Doe het zelf, maar kwel jezelf niet met oud zeer en wees mild. Raak je boos of gefrustreerd om wat een ander doet of juist laat? De innerlijke drama queen komt vanzelf tot rust na een nachtje goede slaap, let maar op. Adem in. Adem uit.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Alles wat de Boogschutter zich deze week voorneemt, heeft de wind mee. Behalve op financiën ligt het accent op een vader of vaderfiguur. Vallen er dingen uit te praten? Of valt het kwartje: “O… dus daarom…” Vul maar in voor je eigen ontwikkeling.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden