PREMIUMWeekhoroscoop

Weekhoroscoop: Vissen, jouw intuïtie werkt nu op volle toeren

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 5 tot en met 11 januari 2023.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 5 tot en met 11 januari 2023

Steenbok 21-12 t/m 19-1

De Steenbok leert nu mee te buigen als een wilg in de winterwind. Nieuwe mensen zorgen deze week voor een vrolijke noot. Net als een nieuw perspectief op een uitdaging waarmee je al langer worstelt. Maak meer werk van plezier. Hoofd uit, hart aan.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Samenwerken is prachtig, maar doe ook dingen alleen. Wees je eigen beste vriend(in). Mooie week om het liefdesvuurtje (weer) op te stoken. Waar willen jullie samen heen dit jaar? Gebruik discipline als brug en maak die droom waar.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Jouw intuïtie werkt nu op volle toeren. Een contract heroverwegen of aanscherpen loont de moeite. Nog een paar dagen vakantie? Stel wat gezonde recepten samen. En ga samen dansen, dat doet wonderen voor je stemming én je figuur.

Ram 21-3 t/m 20-4

Niet helemaal haar stijl, maar de Ram heeft nu de neiging negatieve energie op te potten. Ontploffingsgevaar! Rustig je zegje doen helpt, net als (vecht)sporten: kick eens tegen een boksbal. Vraag anderen vaker om feedback; complimenten doen je goed.

Stier 21-4 t/m 20-5

Zitten de maaltijden van de feestdagen nu om je middel? Doe meer dingen die een flow geven: wandelen, fietsen of iets creatiefs. Dan ‘vergeet’ je de lekkere trek. Zie kritiek vaker als een uitnodiging om jezelf fijn te slijpen.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Geef geen geld uit om indruk te maken op een partner of date. Je scoort nu juist met bijzondere besparingsideeën. Levert werk veel frustraties op, loop dan niet weg voor een goed gesprek. Hetzelfde bedrijf, andere functie... ideetje?

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De Kreeft kan nu moeilijk de juiste woorden vinden voor wat ze voelt. Geen zorgen, gebruik deze gave om je even terug te trekken. Houd het even bij het eigen, vertrouwde kringetje. In de luwte laadt die innerlijke batterij vanzelf weer op.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Emoties kunnen hoog oplopen en misverstanden veroorzaken. Wat zit er achter die boosheid? Is het oud verdriet of angst om iemand te verliezen? Neem een paar dagen om het voor jezelf te onderzoeken. De omgeving heeft begrip en staat je bij.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd wordt opgemerkt en haar romantische spieren worden gekieteld. Verbaal vlot het nu even niet. Fysiek weet je wel heel duidelijk te maken hoe het zit met de temperatuur in de liefde. Nieuwe of oude geliefde, het is knuffeltijd!

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Denk aan bomen als het gaat over groei in relaties of werk. Als je traag groeit, is de kans op omwaaien minder groot. Leg dat bijzondere idee voor aan je baas of partner. Grote kans dat er geld mee te verdienen valt.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Tijd om prioriteiten onder de loep te nemen. Waarvan wil je meer? Ga ervoor, want je motto ‘alles of niets’ werkt nu in je voordeel. In de liefde is ontspannen soms het meest productieve wat je kunt doen.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Of je nu gelooft in goede voornemens of niet: onderzoek hoeveel aandacht je besteedt aan oninteressante mensen en activiteiten. Tijd beter managen staat nu op nummer één. Begin goed en focus op alles waarvan je een blos op de wangen krijgt.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden