PREMIUM

Weekhoroscoop: Vissen, keuzes die je nu maakt, zijn een schot in de roos

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 11 tot en met 17 april 2022

Viola Robbemondt

Horoscoop: van 11 tot en met 17 april 2022

Ram 21-3 t/m 20-4

Luxe spullen die je nét te snel kocht, kunnen problemen geven: iets blijkt kapot of niet zoals verwacht. Het is soms onduidelijk wat anderen van je verwachten. Vragen stellen helpt, net als mensen aan de hand nemen. Pak de regie.

Stier 21-4 t/m 20-5

Gebeuren er onverwachte dingen, dan kan de Stier zomaar knappen. Laat dingen die ‘moeten’ wat vaker waaien. In de liefde valt er wel wat te lachen. Je droge gevoel voor humor maakt indruk. Singles scoren met hun gevoel voor stijl.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Een blik op het banksaldo is even schrikken. Heb je boven je stand geleefd? Zoek vooral goed uit waar al dat geld naartoe is gegaan. En vertel een geliefde eens waarom je hem of haar zo aantrekkelijk vindt. Die lieve woorden blijven de ander bij.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

De Kreeft vermaakt en wordt vermaakt. Een verhuizing en/of verbouwing blijkt een bodemloze put als het om geld gaat. Druk dus op de pauzeknop en win meer informatie in. Er valt af te dingen, mits je je charmes in de strijd gooit.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De betekenis van keuzes uit het verleden dringt nu door. Bij problemen in de relatie helpt een filosofische kijk. Assertief zijn loont ook, maar doe dit niet ten koste van de ander. Ga er vaker alleen op uit, dan heb je elkaar meer te vertellen.

Maagd 23-8 t/m 22-9

De Maagd verlangt naar verandering, maar hoe, wat en wanneer? Stop met twijfelen, stiekem weet je best wat je wilt. Een oude hartenwens kan uitkomen. Onvoorziene uitgaven hebben te maken met vervoer: een kapotte fiets, beschadigde auto of verloren OV-chipkaart.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Vaker uitgaan van ‘niet weten’ brengt rust in relaties. Doe dus geen aannames, maar vragen staat vrij. Heb je vorig jaar veel extra werk verzet? Dan komt nu de beloning in de vorm van een bonus, waarschijnlijk uit onverwachte hoek.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Het dichtbij-gevoel groeit. De Schorpioen vindt het nu prettig om gevoelens uit te wisselen. Hoewel je handen op een bepaald vlak gebonden zijn, zit er schot in iets. Singles reageren tegendraads: een beetje vreemd, maar wel lekker.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Onverwacht nieuws brengt gemengde gevoelens. Onderzoek wat je hebt geleerd van een eerdere ervaring. Plichten wegen zwaar, houd het privé daarom licht en luchtig. Nodig vaker vrienden uit, je hebt er meer dan je denkt.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Verbouwen, verhuizen, verbeteren, vermenigvuldigen... thuis gebeurt er iets verrassends. Iets wat je verloren waande, duikt op. Op zolder? In de kelder? De Steenbok kan een jongere veel leren over de omgang met geld. Hij of zij heeft vast ook een goede tip voor je.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Vermijd confrontaties als de emoties hoog zitten. En maak nu even geen plannen, alles gaat anders dan verwacht. Overgave is het antwoord: drijf mee op de stroom. Materiële doelen vervullen niet. Iemands dankbare glimlach wel.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Samen is beter dan alleen. De Vissen maakt een studie van andere mensen. Is hun waarheid ook de jouwe? Deze week is ook het moment om iets te boeken om naar uit te kijken, zoals die zonvakantie. Keuzes die je nu maakt, zijn een schot in de roos.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden