null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: Waterman, het is een week van vallen én opstaan

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 8 tot en met 14 augustus 2022.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 8 tot en met 14 augustus 2022

Leeuw 23-7 t/m 22-8

In de liefde is stabiliteit nu belangrijk, maar vrijheid ook. Hierover praten kan spanning opleveren. Houd het hoofd koel en maak heldere afspraken met je partner. Euro’s komen gemakkelijk binnen, maar vliegen er ook zo weer uit. Koop ervaringen, geen spullen.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Het leven zit vol verrassingen. Er komt er één aan op het gebied van werk en/of geld. Als iets of iemand goed voelt, zegt de sensatie in je hart genoeg. Iets wat onmogelijk leek, wordt waarheid.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Wees je bewust van de neiging om overbodige spullen te kopen. Investeer liever in iets of iemand waarmee je verbinding voelt. Grote kans dat je veel onverwacht bezoek krijgt. Maak je favoriete gerecht en trakteer, ook op begrip.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Ga na welke rugzak uit het verleden je nu parten speelt en laat los door het gevoel te bedanken. Iemand die je misschien niet zo mag, heeft bijzondere gaven. Weg met dat schild, Schorpioen. Leer elkaar beter kennen, dan is dit contact verrassend prettig.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

De Boogschutter ziet het beste in iedereen en zet aan tot actie. Die ene collega kan er narrig van worden. Vraag wat diegene van jou nodig heeft. Welk offer breng je voor de liefde? Laat iemand gaan die je tijd niet waard is.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Doe vroeger het licht en de computer uit. Wie moe is, maakt meer fouten. De Steenbok trekt geld aan met positieve gedachten, vooral over anderen. Anderen met en voor je laten werken maakt sympathiek. Niet alles hangt van jou af.

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman staat voor een besluit dat veel geld kan kosten. Laat hoofd en hart samenwerken door actie en reactie los te koppelen. De verhalen in je hoofd zijn maar verhalen, geen feiten. Het is een week van vallen én opstaan.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Er komt een mooie kans. Mis hem niet door alleen aan je eigen gewin te denken. Sta open en je profiteert zomaar mee. Lukt iets niet, wees blij voor die ander en lach daarna eens naar jezelf in de spiegel.

Ram 21-3 t/m 20-4

Een geliefde die zegt dat je iets niet kunt. Kritiek van een meerdere. Je houding wordt getest: ben je zeker van je zaak? Richt de aandacht op de fijne kneepjes. En doseer spierkracht wijs, spanning schiet nu gauw in je rug.

Stier 21-4 t/m 20-5

Tegenslag is nu een kans om creatief te zijn en de natuurlijke gaven van de Stier krijgen applaus. Vriendschap gaat boven een seksuele relatie. Wees niet bang om iemand teleur te stellen. Nee zeggen tegen de ander is ja zeggen tegen jezelf.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Warrig hoofd? Maak gedachten simpeler. Je weet precies in wier zaken je je neus beter kunt steken: in die van jezelf. Op het werk is er een kans om iemand met autoriteit bij te staan. Betrek collega’s erbij, dan krijgt jaloezie geen ruimte.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Verliefde Kreeften zetten zichzelf beter niet in de wachtstand. Blijf ook zelf leuke dingen ondernemen. Romantische relaties worden losser, mits je inziet wat ware vriendschap kan geven. Plezier uitstralen vergroot de kans op een passende persoon.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden