PREMIUM

Weekhoroscoop: Waterman, neem jezelf minder serieus

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Watermannen zouden zichzelf ietsje minder serieus kunnen nemen en er heerst chaos op relatiegebied bij Stieren.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 5 tot en met 11 september 2022

Maagd 23-8 t/m 22-9

Tijd samen doorbrengen, dat verlangen gunt de Maagd zichzelf nu. Leg werk aan de kant, dan merk je dat alle emoties gedeeld mogen worden. Je bént en kríjgt dat warme, troostrijke bad. Fijne sociale contacten kunnen veel helen.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

In intieme kring schittert de Weegschaal door een speciaal talent. Laat complimenten niet naar je hoofd stijgen, maar geef kennis en kunde door. En ga het gesprek met de wederhelft niet meer uit de weg. Zo vinden jullie vanzelf oplossingen voor pijnpunten.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Net als je dacht dat die kwestie afgerond was, komt-ie toch weer op je pad. Iets wat belangrijk leek, kan nu als zand door je vingers glippen. Een nee naar de ander is een ja voor jezelf, Schorpioen. Het levert alleen maar meer zelfrespect op.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Geluk in de financiële hoek kan zich nu vertalen in een prijs, erfenis of opslag. Investeer het geld in mooie ervaringen, of gebruik het om iets nieuws te leren. In de liefde wil de Boogschutter gelijk én geluk. Neem jezelf minder serieus en krijg beide.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

De schoonmaakster met hetzelfde respect behandelen als de directeur: de Steenbok heeft goede relaties op de werkvloer. Laat iemand die al langer op antwoord wacht niet in onzekerheid. Zet schroom aan de kant en vertel wat je beweegt, daarmee kweek je begrip.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Kan de Waterman misschien iets meer zelfspot toepassen? Neem jezelf minder serieus en moeilijke klussen zijn opeens veel beter te doen. Draai niet om de hete brij heen, maar vertel duidelijk wat je wil. Let er ook op aan wie je wat vertelt, bewaar gevoelige informatie voor intimi.

Vissen 19-2 t/m 20-3

Een allemansvriend is niemands vriend. De Vissen mag wat stelliger zijn tegenover iemand met invloed. Je mening is origineel en krijgt applaus! Kap mensen die alleen maar klagen eerder af, dat scheelt een hoop energie.

Ram 21-3 t/m 20-4

Ook leuke dingen gaan gepaard met plichten. De Ram is nu verstandig en pakt ze op. Je lichaam kan je op de vingers tikken: mag het wat minder? Zelfliefde en zelfdiscipline gaan hand in hand en brengen die wakkere blik en energie voor tien.

Stier 21-4 t/m 20-5

Wisselende emoties, onenigheid om niets, ontevreden gemor: in de relatie heerst wat chaos. Aan jou de vraag: wordt het blijven of weggaan? Het eerste biedt groei, denk maar aan de lotusbloem die opbloeit uit modder.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Jezelf beter leren kennen staat hoog op het lijstje. De Tweelingen trekt conclusies die meer zelfvertrouwen geven. Je bent goed precies zoals je bent. Dat helpt vooral relaties in het zadel. Singles kijken nu voorbij het oude eisenlijstje.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Probeer vaker in contact te zijn met mensen die soortgelijke ervaringen delen. Een band opbouwen is je specialiteit. De Kreeft staat nu iemand met raad en daad bij. Duik niet te diep in andermans ‘problemen’, dat levert alleen maar slapeloze nachten op.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

De Leeuw wordt uitgenodigd om vaste patronen te doorbreken. Neem een andere route naar huis. Ga onverwacht langs bij die bekende of vertrek zomaar een dagje naar een onbekende stad. Weekendje flaneren in Parijs? Ook al ben je gebonden, je voelt je vrijer dan ooit.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden