PREMIUM

Weekhoroscoop: Weegschaal, jouw liefdeswensen krijgen vaart

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week 12 tot en met 18 december 2022

Viola Robbemondt

Horoscoop: 12 tot en met 18 december 2022

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Heb je het gevoel dat je op eieren loopt in de liefde? Laat vooroordelen wegwaaien, ze werken alleen maar remmend. Doe alsof je weer zes bent: spring gewoon in het diepe. Als het nodig is, verschijnt daar vanzelf een zwembandje.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Delen is vermenigvuldigen. De Waterman ondervindt het aan den lijve als ze de liefde door de maag laat gaan. Koken, of voorbereidingen treffen voor een groots diner, maken ambities los. Durf te doen waar je goed in bent, als kok én als host!

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen vindt nu manieren om dierbaren een plezier te doen. Geef iets wat de ander waardeert, ook al heb je er zelf niets mee. Respect voor elkaar groeit. Gezonde gewoontes beginnen in groepsverband. De enige slechte work-out is de afgeblazen work-out.

Stier 21-4 t/m 20-5

Een nieuwe manier van doen of een andere aanpak grijpt de Stier bij de lurven. Irritant en ook behoorlijk wennen. Toch zie je er de voordelen van in en zet je door. Je wil iemand die je tijdens een reisje tegenkomt zo in je koffer doen en meenemen.

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

Heb je iets uitgesteld omdat je er totaal geen zin in had? Deze week heeft de Tweelingen de discipline om het aan te pakken. Je krijgt hulp, omdat je zelf ook in anderen investeert. Blijf dat doen, want samen is veel leuker dan solo!

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Niet uitgesproken gevoeligheden staan in het volle licht. Dit is het moment voor de Kreeft om zich te uiten. Ook al begrijpt de ander je niet, acceptatie ligt nu wel voor de hand. Wuivende palmen en blauwe oceanen trekken.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Plichten en regelwerk? De Leeuw draait haar hand er niet voor om en blijft praktisch. Dat feestje is tussen neus en lippen door zo geregeld. Thuis verander je de sfeer door je luisterend op te stellen. Men vertrouwt je iets bijzonders toe.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Afhankelijk zijn van een ander voelt niet (meer) goed. Als jij verandert, verandert de omgeving vanzelf mee. Gooi rommel weg, dat versterkt het thuisgevoel. Geef spullen die je niet gebruikt cadeau aan mensen die het niet verwachten.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Liefdeswensen krijgen vaart! Cupido schiet nu met scherp, de Weegschaal heeft geen tijd voor losse flodders. Let wel op dat je je partner niet overdondert met enthousiasme. Doseer het samenzijn én de spraakwaterval in je.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Voor de Schorpioen zijn emoties nu brandstof. Familiebanden worden hechter door goede feedback. Rusteloze energie? Ga wandelen. En: die vrijpartij? Je straalt! Single? Kat- en muisspelletjes zijn een voorspel.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Die volle agenda houdt de Boogschutter te veel in de greep. Zeg een keer iets af voor dat relaxte avondje thuis, zelfs als het gaat om een leuke afspraak. Tijd om een volgende reis te plannen: per boot, trein of fiets.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden