PREMIUM

Weekhoroscoop: Weegschaal, maak geliefden deelgenoot van je visie

null Beeld

Er staat weer een gloednieuwe (toekomstige) weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 15 tot en met 21 augustus 2022.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 15 tot en met 21 augustus 2022

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Niet je gebruikelijke zonnige zelf? Denk eens na over een sabbatical. Ook al duurt die maar een paar maanden, het maakt weer helder waarvoor je lééft. Wees bereid om versleten gewoontes te onderzoeken. Wie of wat laat je los voor de eigen rust en ontspanning?

Maagd 23-8 t/m 22-9

Waarschijnlijk heb je een hekel aan wind: die doet je kapsel geen goed. Toch brengt bewegende lucht ook spirituele dingen op gang. Zet het raam vaker open en zoek bewust open plekken op, zoals de duinen. Neem ingevingen serieus, het zijn bijzondere wegwijzers.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Leugens komen vaak voort uit onzekerheid. Bekijk andermans waarheid van alle kanten, maar verander alleen van mening als dat beter voelt. De Weegschaal kan nu verder zien dan haar neus lang is. Maak geliefden deelgenoot van je visie.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Via anderen leer je jezelf beter kennen. Is dat schrikken, of juist leuk? De Schorpioen vat opmerkingen nu positief op, trekt er lessen uit én brengt die met succes in de praktijk. Iemand bewondert je op afstand. Gun die verlegen persoon aandacht.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Het leven kan soms onverwachte wendingen nemen. Door na die nare gebeurtenis weer op te krabbelen train je je weerstand. Zelfs de moeilijkste mensen weet de Boogschutter nu voor zich te winnen.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

De Steenbok wil graag helpen, maar beseft dat de ander juist sterker wordt zonder haar inspanningen. Neemt iemand je zakelijke taken waar of past iemand op je huisdieren of kinderen, geef duidelijke instructies. Wat voor jou belangrijk is, is dat niet per se voor een ander.

Waterman 20-1 t/m 18-2

Vertoont iemand manipulatief gedrag? Kijk welke behoefte erachter zit en vervul die als dat mogelijk is. Aandacht geven is genoeg. Laat mooie kansen niet schieten uit angst voor consequenties. Je hebt nu veel energie, ga ervoor!

Vissen 19-2 t/m 20-3

Denk aan iemand en diegene belt. Focus op die wens en hij komt uit. De Vissen heeft deze week een zesde zintuig. Gebruik het in relaties en je weet opeens wat de volgende stap moet zijn. Denk bij dilemma’s: wat zou liefde doen?

Ram 21-3 t/m 20-4

Een bekende zit in de problemen. Met overhaaste acties zet de Ram zichzelf buitenspel. Overleg met alle betrokkenen: samen voeg je meer toe. Lijkt het alsof jouw gedrag onder een microscoop ligt? Bedank voor álle feedback en leer ervan.

Stier 21-4 t/m 20-5

Je sociale leven is nu hard werken. Dat is oké, want er komt iemand langs die belangrijk voor je kan worden. Denk minder in traditionele relaties, er is meer tussen hemel en aarde. Bewijs komt vanzelf als je ervoor openstaat.

Tweelingen 21-05 t/m 21-6

Wie heeft je ‘verraden’ en deed diegene dat moedwillig of uit onwetendheid? Dat laatste is misschien een pleister op de wonde. Vertel deze week wat iets met je doet, of dat nu positief of negatief is. Je hart luchten gaat beter bij iemand die geen partij kiest.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Als het leven op snelkookpan lijkt, haal dan de druk eraf en maak een ommetje. Dat briesje en die ritselende blaadjes geven nieuwe moed. Die gebruikt de Kreeft nu op de werkvloer. Overheerst het gevoel dat niemand je daar ziet? Je vergist je.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2022 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden