null Beeld

PREMIUM

Weekhoroscoop: Weegschaal, volg je hart!

Er staat weer een gloednieuwe weekhoroscoop voor je klaar. Deze week van 2 t/m 8 februari.

Viola Robbemondt

Horoscoop: 2 tot en met 8 februari 2023

Waterman 20-1 t/m 18-2

De Waterman wordt gezien als leider en dat schept verplichtingen. Iedereen fair behandelen is een kunst waarin jij steeds beter wordt. Houd wel je eigen grenzen in de gaten: neem op tijd dat kopje kamillethee en ga lekker vroeg naar bed.

Vissen 19-2 t/m 20-3

De Vissen vindt het moeilijk om haar partner dankbaar te zijn. De gedachte of je nog wel zin hebt in samenzijn spookt door je hoofd. Houd moed en neem zo nodig een partnerpauze. En besteed extra tijd aan werk of hobby’s, dat geeft energie.

Ram 21-3 t/m 20-4

Vooral op het werk kan het knetteren tussen jou en je collega’s of baas. Probeer vaker door andermans bril te kijken. Het magische woord is diplomatie. Ga in de leer bij een Weegschaal voor de fijne kneepjes en sluit compromissen.

Stier 21-4 t/m 20-5

De financiën gaan goed en het is fijn om anderen daarin te laten delen. Wees nu helder over wat je doet met extra’s. Investeer in tijd, niet in spullen. Geef de liefde een realitycheck: geef je net zo veel als je ontvangt?

Tweelingen 21-5 t/m 21-6

De Tweelingen verlangt naar vaker samen zijn. Kietel dus je organisatietalent en stel dat maandelijkse kookclubje voor. Wie weet springt tijdens de afwas nog een vonk over ook. Richt je vaker op waar je echt goed in bent en laat de rest zitten.

Kreeft 22-6 t/m 22-7

Wat fout kan gaan, gaat fout. Vooral op zakelijk gebied is het nu brandjes blussen. Koester je gevoel voor humor, dan overleef je alles. In de liefde kunnen jullie bijna elkaars gedachten lezen. Maar ga nooit uit van aannames, blijf elkaar vragen stellen.

Leeuw 23-7 t/m 22-8

Geen zin in lastige vragen van je geliefde? Wees hem voor en suggereer wat aanpassingen. Best mogelijk dat de Leeuw nu hulp in de huishouding regelt of de agenda anders indeelt. Geef ‘samen spelen’ de hoogste prioriteit.

Maagd 23-8 t/m 22-9

Je zegt de juiste woorden op het juiste moment en hebt alle reden om optimistisch te zijn. Je valt moeiteloos op bij invloedrijke mensen. Blijf wel bij je principes en laat je niet (om)kopen. Doe alleen wat echt goed voelt.

Weegschaal 23-9 t/m 22-10

Het hoofd wil van alles en wel nu! Denk lange termijn: ben je er over een halfjaar nog steeds blij mee? Doe iets wat niemand verwacht. Welke kant van jezelf mag vaker zichtbaar zijn? Volg je hart, want dat klopt.

Schorpioen 23-10 t/m 21-11

Papierwerk kan veel tijd kosten. Berust erin, financiën uitpluizen kan nu meevallers opleveren. Daag dierbaren niet uit, niet met woorden en niet met tegenwerking. Misverstanden escaleren nu snel. Heb je geen begrip, neem een paar dagen afstand.

Boogschutter 22-11 t/m 20-12

Ook al roept alles ‘ja’, neem tóch wat bedenktijd en al gauw borrelen er vragen op. Zie concurrentie als bron van inspiratie. Thuis valt er veel te kibbelen. Je tong is sterk genoeg om een hart te breken, pas dus op met woorden.

Steenbok 21-12 t/m 19-1

Serveer complimenten niet meteen af, soms wil iemand er echt niets voor terug. Je voelt je nu aantrekkelijk. Zowel voor je partner als voor die bijzondere collega of oude vlam. Val je voor die laatste: zet de roze bril dan af, want die vertroebelt een heldere blik.

Voorspellingen door astroloog Viola Robbemondt.

Op alle verhalen van Libelle rust uiteraard copyright. Linken kan altijd, eventueel met de intro van het stuk erboven. Wil je tekst overnemen of een video(fragment), foto of illustratie gebruiken, mail dan naar copyright@libelle.nl.
© 2023 DPG Media B.V. - alle rechten voorbehouden