Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

5x sintshoppen in de leukste steden

Last minute aankopen doen voor 5 december? Geen stress, want in deze vijf steden slaag je zéker voor leuke cadeaus voor de hele familie. Zo makkelijk was sintshoppen nog nooit.

Advertentie
Libelle samen met NS

Oh, Oh Den Haag
Mooie stad… om te shoppen. In het Zeeheldenkwartier en rond de Grote Markt en het Spui zitten echt zo veel leuke winkels. En dat allemaal vlak bij elkaar! Pure verwennerij krijg je bij Organique Cosmetics. Hier hebben ze handgemaakte zeepjes, oliën, badzout en maskers. Mmm… Korte Poten 23A, organiquecosmetics.nl.

Lekker struinen in Maastricht
De hippe buurt Wyck, de historische binnenstad en de vele restaurantjes: iedereen vindt wel wat in Maastricht! Een origineel cadeau nodig? Bij Sissy-Boy Homeland is het praktisch onmogelijk om de plank mis te slaan!

Gezellig in de drukte in Amsterdam
Sint-shoppen in Amsterdam doe je in de Negen Straatjes en de Haarlemmerstraat. Succes gegarandeerd! Hier vindt je veel unieke winkeltjes waar je echte pareltjes kan shoppen. Op zoek naar de grotere winkel ketens? Ga dan naar de Kalverstraat. Even een break tijdens het shoppen? Bij de Tea Bar hebben ze ruim 100 smaken thee en geven ze vakkundig advies. Geniet op zolder van één van de smaken. Haarlemmerdijk 71, teabar.nl.

Amsterdam NS

Altijd leuk in Rotterdam
In Rotterdam shop je de laatste inkopen voor de feestdagen in de Koopgoot en op de Lijnbaan. De Van Oldenbarneveltstraat en de Witte de Withstraat zijn ook zeker een bezoekje waard. Made by Susan daar moet je langs. De nylon tassen van Susan Bijl zijn een begrip: Binnenkort komt ze met een nieuwe reeks items. Shopping bag Mauritsweg 45a, susanbijl.nl. Nog een Taartje erbij? Sue is dé winkel voor de lekkerste taartjes zonder ongezonde toevoegingen. Karel Doormanstraat 372, sue-food.nl.

Door de straatjes in Utrecht
De Zeven Straatjes in Utrecht zijn de leukste straten van de binnenstad. Conceptstores, unieke boetiekjes en vintage winkels: het zit er allemaal!Voor woon winkelen ga je naar eeuwenoud stadskasteel zit Strand West, een woonwarenhuis van 4 verdiepingen vol mooie spulletjes en hebbedingen. Broch € 22,-, Oudegracht 114, strandwest.nl.

Voordelig met de trein sintshoppen
Speciaal voor Libelle lezeressen heeft NS een fijne aanbieding: een dagje met de trein op en neer naar Maastricht, Rotterdam, Utrecht, Amsterdam of Den Haag, inclusief een voucher voor erwtensoep en een broodje beenham bij de Bijenkorf. Voor maar €25,-! Spoordeel Het treinretourtje is geldig vanaf elk station in Nederland naar het station van genoemde steden. Reserveer hier. De actie is geldig van 23 november 2016 t/m 1 januari 2017.

Extra! Op vertoon van uw voucher krijgt u bij alle filialen van AKO €5,- korting op een boek van hygge. Weten hoe zo’n dagje sintshoppen eruit kan zien? Hetty en haar dochter Nicole maakten gebruik van deze aanbieding en bezochten den haag.

NS Libelle Toer

Meer inspiratie?
5 tips voor een leuke winterdag in Groningen
NS Libelle Toer: sfeervol shoppen in Zwolle
NS Libelle Toer: 6 tips voor een dagje Haarlem
NS Libelle Toer: dwaal door de straatjes van bruisend Den Bosch
NS Libelle Toer: winkels, kunst en heerlijk happen in Maastricht
NS Libelle Toer: op safari in eigen land
NS Libelle Toer: doe inspiratie op tijdens Dutch Design Week

Lekker makkelijk met de trein
Niets zo relaxed als een dagje stadten of kerstmarkten bezoeken met de trein. Je komt altijd in het centrum van de stad aan, je hoeft je geen zorgen te maken over parkeren, je kunt onderweg een boekje lezen, je mag een glaasje glühwein meer drinken en wie weet ontmoet je nog eens iemand?
Kijk voor inspiratie en mooie aanbiedingen voor een dagje er op uit op ns.nl/spoordeelwinkel

Maartje en de meisjes – deel 52: “Dus jij bent Vera’s nieuwe vlam?”

nieuwe vlam

Een tikkeltje zenuwachtig en tegelijk vol vertrouwen belt Maartje aan bij haar knappe werkrelatie Vera. Ze weten allebei dat er niets zakelijks op de agenda staat vanavond. Haar verbazing is dan ook groot als een jochie van een jaar of zes met grote ogen de deur open doet.

“Kom jij ook al voor mama?” vraagt het ventje van drie turven hoog.

“Ehm… hoi!” stamel ik. “Ik ben Maartje. En wie ben jij?”

“Felix. Ik heb een Tijannosaujus.”

“Hoi Felix. Dat is mooi zeg, een Tyrannosaurus. Ik kom voor Vera, is dat jouw mama?”

Op dat moment steekt Vera

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien