Anastasia nu met € 10,- voordeel naar de voorpremières!

Zoek binnen:

9x dit kun je ook doen met een pluisroller

Je wist het misschien nog niet, maar een pluisroller is echt multifuntioneel. Je kunt ‘m niet alleen gebruiken voor het pluisvrij maken van je kleding, je kunt er nog veel meer mee.

Wij maakten een lijstje met de 9 dingen die je ook kunt doen met een pluisroller.

Advertentie

  1. De binnenkant van je tas schoonmaken. Je herkent het vast wel, die kruimels en andere rommel die achterblijft in de tas als je ‘m uitmest. Met een pluisroller haal je deze kruimels er supermakkelijk uit. Je hoeft je tas niet meer boven een prullenbak uit te schudden.
  2. Ga met een pluisroller over je huisdier. Dit zorgt ervoor dat losse haren meegenomen worden en niet op je kleren belanden. Super handig dus! Gebruik wel een variant die niét extra plakt, dat vind je hond waarschijnlijk geen pretje.
  3. Een feestje geven is hartstikke leuk. Al helemaal als je een confettikanon laat knallen. Helaas geeft confetti altijd heel veel troep. Met een pluisroller ruim je dit heel makkelijk op.
  4. Lampenkappen afstoffen is een van de rotste klusjes die er is. Vaak zijn ze erg moeilijk af te nemen en blijft het stof er op zitten. Meestal kun je ze ook niet uitwassen. Ga er met een pluisroller over heen en je lampenkappen zijn weer stofvrij.
  5. Iedereen laat wel eens iets vallen. Scherven brengen geluk wordt dan altijd gezegd, maar het opruimen van deze scherven is minder leuk. Vaak blijven er nog hele kleine snippertjes liggen. Deze snippers zijn lastig om op te vegen met bijvoorbeeld stoffer en blik. Met een pluisroller ruim je dit erg makkelijk op.
  6. Het duurt nog even totdat het Kerst is, maar we kijken er nu al naar uit. Als je een echte kerstboom neemt, heb je vaak last van uitvallende naalden. Het is voor veel mensen te veel werk om elke dag de stofzuiger uit de kast te halen om de naalden op te zuigen. Je kunt ze heel eenvoudig opruimen met een pluisroller. Zo gepiept!
  7. Het wassen van je gordijnen of vitrage is en blijft een vervelnd klusje. Je kunt heel makkelijk een wasbeurt uitstellen door het stof dat in de plooien van de gordijnen weg te halen met een pluisroller. Je kun heel makkelijk met de pluisroller tussen de plooien komen.
  8. Wanneer je de muur in de woonkamer een lekker fris kleurtje wil geven, is het wel zo fijn dat je verfrollers schoon zijn. Je kunt ze natuurlijk uitspoelen en wachten totdat ze droog zijn, maar je kunt er ook met een pluisroller over heen rollen. De pluisroller neemt het stof en het vuil mee. Voilà, je kunt beginnen met verfen.
  9. Last but not least: natuurlijk kun je de pluisrollers ook gebruiken voor je kleding.

BEKIJK OOK: Een doffe leren tas ziet er niet uit… Laat hem weer shinen met dit stuk fruit

Iedere dag (gratis!) de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de Daily Update!

Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien