Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Al zin in Kerstmis? De eerste kerstwinkel in Nederland is vanaf nu open

Nog minder dan 100 dagen te gaan en dan is het weer Kerstmis. Kun jij ook niet wachten en ben je al flink aan het aftellen? Goed nieuws! Je kunt vanaf nu beginnen met kerstshoppen. De eerste kerstwinkel in Nederland heeft haar deuren namelijk geopend.

Ondanks dat we nog een warm weekend voor de boeg hebben, besloot It’s all about Christmas het filiaal in Arnhem al te openen. Ze plaatsen een video op Facebook van de winkel, die vol staat met sneeuwpoppen, kerstmannen en alles voor in je kerstboom. Een waar kerstparadijs. En ja, daar hebben sommigen in september al zin in.

Advertentie

Elders in het land
Als je niet in de buurt van Arnhem woont, dan kun je later in het jaar naar de filialen van It’s all about Christmas gaan, in Den Bosch, Groningen, Luik, Roosendaal, Tilburg en Wijnegem. Woon je in de Randstad? In het midden van het centrum van Amsterdam staat kerstwinkel Christmas Palace. In het noorden van het land vind je De Kerstwinkel in het Friese dorp Twijzel. Maar natuurlijk kun je in het najaar ook terecht bij menig tuincentrum en woonwinkel voor allemaal leuke kerstspulletjes. Versieren maar.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook. Beeld: iStock

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien