Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Altijd al willen zien hoe je er als man uitziet? Op déze manier kan dat

Je had al apps waarmee je brillen, kapsels en kledingstukken op je eigen lichaam kunt testen, maar nu kun je ook voor heel even een ander geslacht aannemen met een app.

Een ander geslacht aannemen? Niet echt natuurlijk, maar met een filter. De Snapchat-app is deze week ineens weer heel populair doordat zij een filter hebben geïntroduceerd dat je gezicht vervormt tot iemand van het andere geslacht. De resultaten worden massaal gedeeld op social media en dat zorgt voor hilarische reacties. Zelf ook proberen? Daar hoef je alleen de app voor te downloaden. In de video hierboven zie je hoe je dat doet.

Advertentie

 

View this post on Instagram

 

Tag op wie ik lijk! 😂😂😂 #quiz

A post shared by Nicolette van Dam (@nicolettevandam1) on

 

View this post on Instagram

 

Zal ik een operatie overwegen? Of toch maar niet… 💃🏼 #connie

A post shared by Coen Swijnenberg (@coenswijnenberg) on

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien