Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Feestje! Déze artiesten staan op de Libelle Zomerweek 2019

Wat wordt het een leuk feestje om samen met jou de 85e verjaardag van Libelle te vieren! Speciaal voor dit jubileum wordt er flink uitgepakt: zo zien we onder meer Alain Clark, Nick & Simon en Anita Meyer op het podium dit jaar.

Als dát geen gezellig boel wordt.

Advertentie

Van 23 t/m 29 mei vindt het grootste vriendinnenfeest van Nederland plaats op het Almeerderstrand: de Libelle Zomerweek 2019. Er zal worden gedanst, geshopt, gelachen en meegezongen met de artiesten. Niemand minder dan Edsilia Rombley, Anita Meyer, Brownie Dutch, Alain Clark, George Baker, Nick & Simon en Shirma Rouse zullen ervoor zorgen dat het net als elk ander jaar een feestje wordt om niet te vergeten.

Dat wil je niet missen! Kaarten bestel je nu nog met een fijne € 4 korting:

Libelle Zomerweek entreekaart nu met €4 korting
Libelle Zomerweek entreekaart nu met €4 korting
€ 19,95 15,95
Bestel

Sylvia Witteman: “Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken”

Sylvia Witteman moeder ziekenhuis Libelle

Sylvia Witteman (54) is getrouwd, heeft een dochter (22), twee zoons (18 en 16) en katten Lola en Siepie. Deze week maakt Sylvia zich zorgen om haar moeder in het ziekenhuis.

Mijn oude moeder, alleen thuis, was ’s avonds gevallen en kon niet meer opstaan. Naar haar telefoon kruipen kon ze nog nét. “Goddank!”, zeiden mijn broer, zus en ik tegen elkaar. Het is wonderlijk, hoe je bij zulke rampspoed blij kunt zijn met kleinigheden. In het ziekenhuis bleek haar linkerheup gebroken. Ik zag het op de röntgenfoto. Het is raar om naar de botten van je moeder te kijken. Ze m

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien