Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Badkamer vernieuwen? Déze nieuwe badkamertrend kost je bijna niets

Ben je van plan om de badkamer dit jaar een make-over te geven? Dan hoef je niet meer op zoek naar kranen, tegels en accessoires die matchen. Nee, volgens de laatste trends mag het helemaal anders.

De afgelopen tijd zagen we gouden details veel terug in het interieur. Ook in de badkamer werden de kraan, de accessoires en de knopjes op de kastjes goud, maar dit jaar hoeft het allemaal niet meer zo’n mooi geheel te zijn. Volgens de laatste trends mag je verschillende metalen met elkaar combineren. Denk aan zilver, goud en matzwarte details.

Budget
Het fijne aan deze trend is dat je met weinig budget je badkamer ook een heel andere uitstraling kunt geven. Door alleen al de grepen van de kastjes een andere kleur te geven of de accessoires in de je badkamer te vervangen, kun je deze ruimte al helemaal volgens de laatste trends inrichten. Zo ziet dat er dan uit:

Advertentie


De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Purewow.com. Beeld: iStock.

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien