Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting

Zoek binnen:

Waarom het belangrijk is om nu een bakje met water in de tuin te zetten

De afgelopen tijd hebben we weinig regen gehad en deze zomer lijkt dan ook nu al een van de droogste zomers ooit te worden. Fijn als je op de camping staat, maar de droogte kan ook voor problemen zorgen. 

Want voor de landbouw en de planten in de tuin is het wat minder prettig dat het al lang niet heeft geregend. Ook de dieren hebben last van deze droogte. Momenteel overlijden veel egels door uitdroging omdat ze geen water kunnen vinden. Ook worden veel egels overreden omdat ze op andere plekken op zoek gaan naar water.

Advertentie

Bakje water
Op Facebook roept een dierenopvang dan ook op om een bakje water in de tuin te zetten voor de egels zodat ze hier wat slokjes water kunnen drinken.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Facebook. Beeld: iStock.

Maartje en de meisjes deel 58: “Ik voel me verdrietig, verward, opgelucht en verliefd. Een onmogelijke cocktail”

Maartje

Het stomende-seks-moment eindigt in een openhartig gesprek, waarin Maartje toegeeft dat Vera net te vroeg in haar leven komt, en dat Vera haar op haar beurt alle tijd gunt voor het goed oplossen met haar gezin.

Zullen we vanavond wandelen? app ik naar Suus. Ik heb behoefte aan klankborden en nu de kroegen dicht zijn, kunnen we nergens anders rustig praten zonder meeluisteraars. Bovendien praat het lopend wel lekker. Om 20.00 uur spreken we af op het hoekje bij de kerk. We lopen de lichtjesroute, een

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien