Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Doe mee en geef iemand die wat extra liefde kan gebruiken een #bakvanmijnhart

Samen met Meester Patissier Robèrt van Beckhoven zijn de Libelle-redacteuren aan het bakken geslagen! Want juist nu hebben veel mensen wel wat lekkers verdiend.

De zorgverlener die we zo hard nodig hebben, de leerkracht die de online-lessen maakt, de schappenvuller die het wc-papier niet kan aanslepen, de middenstander die zijn winkel of restaurant heeft moeten sluiten en natuurlijk al die mensen die alleen wonen, ziek zijn of gewoon een #bakvanmijnhart kunnen gebruiken.

Advertentie

#Bakvanmijnhart

Ook meedoen? Bak je favoriete lekkers, geef dat aan iemand die het verdient (op 1,5 meter afstand natuurlijk) en plaats de foto op social media met #bakvanmijnhart! Omdat heel veel mensen dat extra beetje liefde nu goed kunnen gebruiken!

Het recept van de hartentaart van Robèrt vind je hier.

#bakvanmijnhart

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien